Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La branca més alta de la melancolia

Aquest llibre és un lloc. Aquí s’hi narra el destí dels personatges que viuen en la daurada branca de la melancolia: Lílit i Perotin, els monstres que habiten la vida de veritat i els que sobreviuen en el passat flotant; unicorns reals i pares i fills diferents; i Zepenni i una àvia, i Durer i peixos de vellut. És el vent qui ens explica la història si sabem escoltar. L’havíem sentida abans de fer-nos grans i l’haurem apresa de nou després de viure molts anys.

La branca més alta de la melancolia creix en l’univers fulgurant de badal i celej. Per entrar-hi, només has de llegir o escoltar les paraules del vent.

Autoria: Josep L. Badal
Núm. col·lecció: 12
Edat: Des de 11 fins a 14 anys
Pàgines: 236
ISBN: 9788418592591
Format: 15 x 24 cm
Enquadernació: Tapa dura
Il·lustració: Zuzanna Celej

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta aquí la política de compra

Josep L. Badal

Josep Lluís Badal  (Ripollet, 1966) escriu poesia, narrativa i assaig. Va estudiar Filologia Catalana i actualment és professor a secundària de llengua i literatura. És l’autor de les sèries d’èxit Hopi i Jan Plata, totes dues publicades a La Galera. El 2012 va guanyar el 50è Premi Josep Maria Folch i Torres per Les aventures de Jan Plata, i el 2018, el Premi Crítica Serra d’Or per Les coses que realment han vist aquests ulls inexistents. També són seus els llibres "la branca més alta de la melancolia" i "Googol" (Animallibres).
{* *}