Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

AVÍS LEGAL

 

El titular d’aquest portal és ANIMALLBRES, EMPRESA EDITORIAL, SL (d’ara en avant ANIMALLIBRES). El domicili d’ANIMALLIBRES és Av. Areners, s/n, Pol. El Pla, 46600 Alzira, telèfon 962 402 254. El correu de contacte d’ANIMALLIBRES ésnovetats@animallibres.cat i el CIF és B64283096.

Si utilitzeu el contingut i/o els serveis d’aquest portal us comprometeu a acceptar aquestes condicions d’ús:

  1. ANIMALLIBRES es reserva el dret de modificar el contingut, la configuració i la presentació d’aquest portal sense avisar. Aquest portal pot contenir enllaços a pàgines externes i, si és així, ANIMALLIBRES no se’n fa responsable del contingut i la configuració.
  2. Els textos, les imatges, els logotips i la resta de continguts d’aquest portal són propietat d’ANIMALLIBRES. Si no s’hi indica el contrari, no podeu transmetre, distribuir, reproduir o emmagatzemar els continguts d’aquest portal sense el consentiment d’ANIMALLIBRES.
  3. Si voleu instal·lar o utilitzar qualsevol programari descarregable des d’aquest portal, abans heu d’acceptar les condicions de la llicència.
  4. ANIMALLIBRES no es fa responsable dels possibles danys que es puguin produir per usar versions no actualitzades de navegadors, ni de les conseqüències que es deriven del mal funcionament dels navegadors per una configuració inadequada, per la presència de virus informàtics o per qualsevol altra causa.
  5. Aquest AVÍS LEGAL es regeix per la llei espanyola. Qualsevol conflicte relacionat amb l’ús d’aquest portal serà competència dels jutjats i tribunals de València.

{* *}