Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Política de protecció de dades de caràcter personal

 

El titular d’aquest portal és ANIMALLIBRES, EMPRESA EDITORIAL, SL (d’ara endavant ANIMALLIBRES). El domicili d’ANIMALLIBRES és Av. Areners, s/n, Pol. El Pla, 46600 Alzira, telèfon 962 402 254. El correu de contacte d’ANIMALLIBRES ésnovetats@animallibres.cat i el CIF és B64283096.

Per a qualsevol gestió o sol·licitud sobre les vostres dades de caràcter personal que té ANIMALLIBRES, dirigiu-vos a l’adreça de correu electrònic indicada.

Per a què tractem les vostres dades?

ANIMALLIBRES custodia i tracta les dades personals que obté a través del seu portal per facilitar la informació que sol·liciteu o per prestar-vos serveis.

Durant quant de temps conservem les vostres dades?

a)      En el cas que contracteu algun servei d’ANIMALLIBRES, les conservarem mentre duri la relació contractual.

b)      En el cas que ompliu un formulari, durant el termini que s’hi indiqui.

c)      En el cas que feu consultes, durant un any des de la data de resposta.

Per què tractem les vostres dades?

Perquè ens heu donat permís per fer-ho, normalment mitjançant un formulari. No teniu l’obligació de facilitar-nos-les, però és necessari que ens les feu arribar quan vulgueu fer consultes o contractar serveis.

A qui cedim les vostres dades?

Només cedim les dades personals que recollim als responsables del tractament de dades personals de les empreses del Grup ANIMALLIBRES, o bé quan sigui necessari per a poder prestar el servei o la consulta que heu sol·licitat, així com en els casos previstos per la llei.

Quins drets teniu quan ens faciliteu les vostres dades?

Teniu dret a obtenir una confirmació sobre si ANIMALLIBRES tracta les vostres dades personals.

Teniu dret a conèixer quines dades tenim vostres i podeu sol·licitar la rectificació de les dades inexactes.

Podeu demanar-ne la supressió quan ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals s’han recollit.

Teniu dret a oposar-vos al tractament de les vostres dades personals. En aquest cas, ANIMALLIBRES deixarà de tractar-les, excepte si hi ha motius legítims, imperiosos, o són necessàries per a la defensa de possibles reclamacions.

ANIMALLIBRES té implantades les mesures de seguretat tècniques i organitzatives necessàries per garantir la seguretat de les vostres dades personals i per evitar que s’alterin, es perdin o que personal no autoritzat pugui accedir-hi.

Teniu dret a presentar una reclamació a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades si no obteniu satisfacció en l’exercici dels vostres drets. En el següent enllaç disposeu de més informació sobre les reclamacions a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades:

https://sedeagpd.gob.es/sede-electronica-web/vistas/formspam/spamdenuncia.jsf;jsessionid=3FC268F548C59FFD4F289FCC645855EA

 

Comunicacions comercials

ANIMALLIBRES podrà enviar-vos comunicacions comercials per qualsevol mitjà sempre que respecte la legislació vigent en matèria de protecció de dades personals.

Per a les comunicacions comercials, fetes a través de correu electrònic o d’altres mitjans, ANIMALLIBRES recaptarà el vostre consentiment en el moment de recollir les dades corresponents.

En qualsevol moment podeu cancel·lar el vostre consentiment per a rebre comunicacions personals. Per a fer-ho, heu de sol·licitar-ho a ANIMALLIBRES a través del correu electrònic novetats@animallibres.cat.


{* *}