Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Bergold

Els dies passen com si fossin somnis, i el Bergold Petit es lleva cada matí sent una cosa diferent: un rellotger, un cowboy, una muntanya, una balena... No en té mai prou: hi ha tantes vides per viure, Bergold pot ser tants Bergolds! I de fons sempre sona una música, un clavicordi insomne que no sona sempre igual, mentre l’aventurer es demana: «Qui soc? Qui seré demà?».

Trenta contes inspirats en les Variacions Goldberg, de Johann Sebastian Bach, ideals per treballar els lligams entre música i literatura, i també per descobrir aquest obra de Bach.

Autoria: Josep L. Badal
Núm. col·lecció: 22
Edat: A partir de 9 anys
Pàgines: 120
ISBN: 9788419659392
Format: 15 x 23,2 cm
Enquadernació: Tapa dura
Il·lustració: Pep Montserrat

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta aquí la política de compra

Josep L. Badal

Josep Lluís Badal  (Ripollet, 1966) escriu poesia, narrativa i assaig. Va estudiar Filologia Catalana i actualment és professor a secundària de llengua i literatura. És l’autor de les sèries d’èxit Hopi i Jan Plata, totes dues publicades a La Galera. El 2012 va guanyar el 50è Premi Josep Maria Folch i Torres per Les aventures de Jan Plata, i el 2018, el Premi Crítica Serra d’Or per Les coses que realment han vist aquests ulls inexistents. També són seus els llibres "la branca més alta de la melancolia" i "Googol" (Animallibres).
{* *}