Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Googol

Googol no és el que els altres volen que sigui: vol ser qui és, diferent dels seus pares i dels tretze germans que té. Cansat de les preguntes de tothom, aquest ésser inclassificable emprèn un viatge iniciàtic que el portarà a descobrir-se a si mateix i a conèixer Mundus Mundibulus, el País de les Capxeix i Theatrum Mundi, territoris fantàstics i plens d’amics futurs i inoblidables.

De petits tots som una mica Googol, però depèn de nosaltres emprendre el viatge que ens portarà a ser qui som, i no el que els altres volen que siguem.

En Josep Lluís Badal i la Zuzanna Celej són un tàndem d’èxit i tot el que publiquen genera expectació.

«No es deia ni Benet ni Nicolau ni Camila. Havia decidit anomenar-se Googol i punt. Googol també és el nom d’un número realment enorme, gairebé infinit.»


«Els seus autors, badal i celej, escriuen els seus noms en minúscules, però són grans artistes, un dels millors tàndems de la literatura infantil i juvenil del país. (...) ens fa visible la imaginació desbordant i lliure d’un autor que sempre ens diverteix amb el seu humor soterrat i absurd, que a vegades fa pensar en Nikolai Gógol i, d’altres, en Lewis Carroll.»
Bernat Puigtobella, Núvol

«L'únic que hi ha de sòlid en tot això és que els llibres que porten la seva firma són sempre una absoluta garantia de sorpresa, d'emoció, d'impacte i, sobretot, de bellesa. (...) La combinació del Josep Lluís i la Zuzanna és una màquina perfecta que en aquest llibre que ens ocupa assoleix unes elevades cotes de brillantor.»
Jordi Cervera, Reus Digital



RECULL DE PREMSA
NÚVOL.
REUS DIGITAL.

Autoria: Josep L. Badal
Núm. col·lecció: 5
Pàgines: 84
ISBN: 9788417599966
Format: 15 x 23,2 cm
Il·lustració: Zuzanna Celej

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta aquí la política de compra

Josep L. Badal

Josep Lluís Badal  (Ripollet, 1966) escriu poesia, narrativa i assaig. Va estudiar Filologia Catalana i actualment és professor a secundària de llengua i literatura. És l’autor de les sèries d’èxit Hopi i Jan Plata, totes dues publicades a La Galera. El 2012 va guanyar el 50è Premi Josep Maria Folch i Torres per Les aventures de Jan Plata, i el 2018, el Premi Crítica Serra d’Or per Les coses que realment han vist aquests ulls inexistents. També són seus els llibres "la branca més alta de la melancolia" i "Googol" (Animallibres).
{* *}