Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Mira

Finalista 18è Premi Atrapallibres 11 anys

La Mira té deu anys, és curiosa de mena i molt crítica amb el món que l’envolta. Li agrada mirar, però no que la mirin. I és molt tímida. Exageradament. No suporta ser el centre d’atenció. A ella el que li agrada és dibuixar, i amb un llapis a la mà les hores li passen volant. Per això, quan els pares la matriculen a l’acadèmia de ball del poble, li cau el món a sobre. Però la Mira també és orgullosa i accepta el repte: qui sap si al final ballar l’ajudarà a perdre la vergonya.
«Els límits de la timidesa existeixen, però no hi són per sempre.»

Autoria: Tina Vallès
Núm. col·lecció: 8
Edat: Des de 8 fins a 12 anys
Pàgines: 168
ISBN: 9788418592232
Format: 15 x 23 cm
Enquadernació: Tapa dura
Il·lustració: Mercè Galí

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Les comandes realitzades a partir de l'1 d'agost es rebran a partir del 19 d'agost. Disculpeu les molèsties. Bones vacances!

Consulta aquí la política de compra

Tina Vallès

Tina Vallès (Barcelona, 1976) és filòloga i es dedica a l'escriptura, la traducció i la correcció. És autora de les col·leccions de relats L’aeroplà del Raval (LaBreu, 2006), Un altre got d’absenta (LaBreu, 2012) i El parèntesi més llarg (Proa, 2013), que va obtindre el Premi Mercè Rodoreda 2012 de contes i narracions,

És editora del portal de contes Paper de vidre i membre fundador de la Associació Professional de Traductors i Intèrprets de Catalunya (APTIC).
{* *}