El nou

Quan en George arriba a la classe d’en Dan i en Maxie, al Col·legi de Primària Charles Darwin, tothom el troba una mica estrany. En George és exageradament educat, té uns ulls i una veu inexpressius i no respon a les preguntes més senzilles, però té uns coneixements enciclopèdics i és una màquina jugant al futbol. Quin misteri hi ha darrere d’en George? Aviat la colla d’en Dan sospita que el nou de la classe necessita ajuda.

La nova novel·la de David Almond, divertida i intrigant alhora, ens convida a reflexionar sobre el que significa ser humà.

Autoria: David Almond
Núm. col·lecció: 7
Edat: Des de 8 fins a 12 anys
Pàgines: 328
ISBN: 9788418592294
Format: 15 x 23,2 cm
Enquadernació: Tapa dura
Il·lustració: Marta Altés
Traducció: Aurora Ballester

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta aquí la política de compra

David Almond

David Almond és un dels autors més reconeguts de la literatura infantil i juvenil anglosaxona. Ha escrit Skellig, The Savage, Clay, My Name Is Mina, My Dad’s a Birdman, El noi que nedava amb les piranyes i moltes altres novel·les, contes i obres de teatre. Els seus llibres s’han traduït a gairebé quaranta llengües i s’han adaptat a l’escena i al cinema. Ha rebut diversos premis, entre els quals destaquen la Carnegie Medal, el Whitbread i el Prix Sorcières, i el 2010 va guanyar el Hans Christian Andersen, el guardó internacional més prestigiós de literatura infantil.
{* *}