Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Pantera

Guanyadora del Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians 

Poc després de perdre els pares en un accident de cotxe, l’Enma Ambrose rep la visita de l’inspector Vázquez, segons el qual la mort dels Ambrose ha estat un assassinat. Una carta procedent de Mali sembla que li ha de confirmar aquesta sospita, i l’Enma decideix viatjar al Sahel amb l’esperança de descobrir la veritat i, potser, també, de desvelar el misteri de la seva naturalesa. Perquè l’Enma té un secret: algunes nits desapareix i, quan es desperta, no sap què ha fet ni on ha estat.

«L’Enma sap que la nit no és un bon auguri. Quan el sol es pon, té una lluita contradictòria amb la seva naturalesa canviant.»

Coia Valls ens fa viatjar des de Salamanca fins a l’Àfrica més fascinant per explorar el mite de la dona pantera.




Autoria: Coia Valls
Núm. col·lecció: 6
Edat: Des de 14 fins a 100 anys
Pàgines: 328
ISBN: 9788418592188
Format: 15 x 23,2 cm
Enquadernació: Tapa dura
Il·lustració: Pep Boatella

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta aquí la política de compra

Coia Valls

Coia Valls (Reus, 1960) és escriptora i actriu. També treballa com a pedagoga i logopeda. La tardor del 2010 va guanyar el premi Nèstor Luján de novel·la històrica amb La princesa de jade. Des d’aleshores ha publicat diverses novel·les sota el segell d’Ediciones B: El mercader (2012), Les torres del cel (2013), La cuinera (2014), Amor prohibit (2015) i Etheria (2016). També ha escrit literatura inspiracional, Si tu m’escoltes (Comanegra), i narrativa per a joves i infants. Ha guanyat el Premi dels Lectors de L’Illa dels Llibres i el premi a la Millor Novel·la en Català de Llegir en Cas d’Incendi. Ha estat traduïda al castellà, a l’italià i al portuguès.
{* *}