Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

El joc del penjat

El joc del penjat és una novel·la en vers rimat que explica el recorregut vital del seu protagonista, amb la qual la col·lecció «L'Arca» suma 10 títols.

El penjat joganer és un ésser singular i solitari que, de tant en tant, es presenta en la literatura adoptant edats, gèneres i tarannàs ben diversos. L’exemplar protagonista d’aquesta novel·la en vers rimat és un noi que va començar a viure intensament a finals del segle passat, i que segur que avui recorda amb enyor aquells dies de sotracs i efervescències que ja anaven modelant el jan que havia de ser.

La del Penjat és una història de camí, d’aprenentatge, d’experimentació.

«A la vida cal anar trobant les lletres adequades.»



Autoria: Josep Pedrals
Núm. col·lecció: 10
Edat: Des de 16 fins a 100 anys
Pàgines: 152
ISBN: 9788418592539
Format: 15 x 23,2 cm
Enquadernació: Tapa dura
Il·lustració: David de las Heras

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta aquí la política de compra

Josep Pedrals

Josep Pedrals (Barcelona, 1979) és poeta i recitador. Des de 1997 es dedica a dur la poesia als escenaris, treballant sobretot la sonoritat i la fisicitat del vers. Ha actuat per Europa, Àsia i Amèrica, en tota mena de cicles i festivals. També imparteix cursos de recitació i escenificació poètica a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès i de tècniques del vers a la Sala Beckett, entre altres activitats de formació. Ha estat guardonat amb els premis Lletra d’Or 2012 per El romanço d’Anna Tirant, el Time Out al millor creador de l’any a Barcelona, el Ciutat de Barcelona de Literatura 2018 per Els límits del Quim Porta i el Lletra de literatura digital 2019 pel projecte Deep Blue Rhapsody. Actualment també lidera el grup de pop irònic Els Nens Eutròfics.
{* *}