Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L'estiu més gamberro (per les lectures, és clar!)

06 de Juliol de 2022

Lectures gamberres i dolces per al millor estiu!


Assegura't que els teus nens gaudeixen d'aquest estiu encara més que l'anterior i que hi viuen totes les aventures, des de les més tendres fins a les més gamberres i també que... surten il·lesos de totes! Aconsegueix-ho amb aquesta selecció de llibres il·lustrats per infants, novel·les gràfiques, còmics, lectures multiaventura...

+0 anys

Llibres de cartó

3.jpg
M'enfado!

Per què s'ha enfadat la Babymoni? Com s'ho faran la mare i el pare perquè es desenfadi? VEURE Les princeses (petites) també es tiren pets Els contes de fades no són exactament com ens han contat. De fet, són molt més divertits! VEURE A dinar! La Babymoni vol aprendre a parar taula. Els plats, els coberts, les estovalles... No pot faltar-li res!


Les princeses (petites) també es tiren pets

Els contes de fades no són exactament com ens han contat. De fet, són molt més divertits!

Més llibres de cartó


+5 anys

Llibres il·lustrats


La colla dels 11

El Benjamí ha de decidir: continuar sent el peix número 11 o defensar l’amistat i el veritable respecte. DESCOBRIR Una carta Poc es podia imaginar el vent que la carta cauria damunt del cap del Sr. Gat, sempre esquerp i tancat a casa. Canviarà la carta el seu malhumor?



Quin tràfec amb el monstre de l'armari!

Amb la tercera entrega de la sèrie del monstre de l'armari arriba el moment de trobar-li un altre lloc per viure-hi. Però on? DESCOBRIR Més llibres il·lustrats +8 anys Còmics de gran format Les extraordinàries històries dels dinosaures Acompanya el descarat paleontòleg Indino Jones i descobreix el costat més divertit dels dinosaures.



Les extraordinàries històries dels dinosaures

Acompanya el descarat paleontòleg Indino Jones i descobreix el costat més divertit dels dinosaures.



Les extraordinàries històries dels insectes

Un còmic amb ales! A meitat camí entre l'humor i la divulgació científica d'un món fascinant.



Les extraordinàries històries dels animals marins

L'aigua està plena d'animals coneguts i desconeguts, cada un més extraordinari que l'altre!

Més títols per aprendre i gaudir

+8 anys

Novel·la gràfica gamberra



Bruna la bruixa i el secret de l'Encantada

Una novel·la màgica, ecologista, divertida i imaginativa protagonitzada per la Bruna, una jove bruixa, el Miquel, un nen-ratolí, i el Fals, un donyet entremaliat.



El dia dels influencers vivents

Alça els ulls de la pantalla i enfonsa’t en aquesta història divertidíssima sobre els mòbils, les xarxes socials i... zombis!



Regla núm. 1

La primera regla sempre és un moment especial... o tal vegada no? Telma ens parla de la «monstruació» sin complexos ni tabús, però amb molt d'humor!



Diari d'una sonada

L'Ada ha sigut MOLT feliç durant els tres magnífics mesos d'estiu. Però demà comença l’institut i tornen les matinades! Sobreviurà a aquest terrible avorriment?!


+8/10 anys

Multiaventures per viatjar a través del temps

Tu ets el protagonista!


12.jpg
Missió Jaguar

Viatja a l’època maia per saber si hi hagué una reina guerrera ben important i aconseguir tota la informació possible sobre les estàtues Chac Mool.



Missió Drakar

Qui va descobrir realment Amèrica? I si van ser els vikings? Els arqueòlegs de l’agència han trobat una pista soterrada. La teva missió és aclarir el misteri!

Missió Jade Viatja a l'època de la primera dinastía imperial de la Xina i resol l'important misteri que creix al voltant de la tomba del seu emperador Qin Shi Huang.

Col·lecció completa de llibrejocs «Agència Kronos»

+10/12 anys

Novel·les per somiar



L'hivern del Sr. Jeroni (Eulàlia Canal)

A vegades, no ho podem controlar tot. I a vegades, és llavors quan la vida ens sorprèn. *Guanyadora del Premi Llibreter 2022*



Mira (Tina Vallès)

A la Mira li agrada mirar, però no que la mirin. És exageradament tímida i no suporta ser el centre d’atenció. Acceptarà el repte d'aprendre a ballar?



Pantera (Coia Valls)

L’Enma sap que la nit no és un bon auguri. Quan el sol es pon, té una lluita contradictòria amb la seva naturalesa canviant. *Guanyadora del Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians*

Tots els títols de «L'Arca»



Bon estiu!

{* *}