Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Animació a la lectura i visites d'autor

Animallibres té com a objectiu fomentar la lectura, amb llibres de qualitat adaptats als interessos dels joves lectors, i amb una edició acurada tant pel que fa al text com a les il·lustracions. A més, volem col·laborar amb la tasca dels mestres amb propostes didàctiques que ajudaran els educadors a fer gaudir de les lectures i treure’n el màxim profit. Aquestes propostes es poden descarregar gratuïtament des del web www.animallibres.cat.

A Animallibres som conscients també de la necessitat de fer activitats d’animació lectora a les escoles al voltant de les lectures comunes que fan els alumnes.

En aquest sentit us proposem un programa d’animació amb el qual els alumnes podran entrar en contacte amb autors i il·lustradors i altres professionals de l’animació a la lectura.

Aquestes activitats no tenen cap cost addicional per a l’escola. Per demanar més informació, concertar aquestes activitats, o bé per sol·licitar mostres d’aquests títols, podeu trucar a Elena Farràs (647 726 060) i Carme Oliveras (699 282 892) o escriure’ns a l’adreça: info@animallibres.cat.

Sol·licita la teva visita d'autor


Omple el següent formulari i t’oferirem assistència


{* *}