Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Quin tràfec amb el monstre de l'armari!

Arriba la tercera entrega de la sèrie del monstre de l'armari. Després de comprovar que existeix i d'educar-lo una mica, arriba el moment de trobar-li el lloc ideal per instal·lar-s'hi. Ajudes el protagonista?

El monstre de l’armari m’ocupa tant d’espai a l’armari que ja no puc endreçar les meves coses. Tinc l’habitació feta un desastre! Crec que és hora de buscar-li un altre lloc per viure. Però on? A la bossa de la mare? Al calaix dels mitjons del pare? A la meva motxilla? O potser a les golfes? Quin tràfec! M’ajudes a trobar-li el lloc ideal?

Autoria: Antoine Dole
Núm. col·lecció: 80
Edat: Des de 3 fins a 7 anys
Pàgines: 33
ISBN: 9788418592683
Format: 24 x 30,5 cm
Enquadernació: Tapa dura
Il·lustració: Bruno Salamone
Traducció: Teresa Broseta Fandos

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta aquí la política de compra

Antoine Dole

Antoine Dole és un escriptor i guionista francès, creador del personatge de dibuixos animats Mortelle Adèle Tourbillon en la premsa juvenil (Zoé Super, Wizz Gang). La dona barbuda, un treball gràfic publicat el 2013, va ser el seu debut en el còmic per adults. A més a més, és fundador del col·lectiu En attendant l’Or, que reuneix joves autors de diversos països francòfons. Entre les seues obres destaquen els àlbums il·lustrats El monstre de l'armari existeix... i t'ho demostraré! i Com educar el monstre de l'armari.

{* *}