Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Tassa Què és això de l'amor, Minimoni?

Característiques:

  • Ceràmica
  • Color blanc brillant

Ets fan de la Minimoni? Tens tanta curiositat com ella per tot? Tu també et preguntes què és això de l'amor? El personatge més tendre de l'Univers Rocio Bonilla torna per fer-nos reflexionar, d'una manera fresca i divertida, sobre el concepte d'amor i el fet d'estimar. I és que la Minimoni no s'aclareix massa amb les explicacions dels adults i es fa preguntes com aquesta:

«L'amor és quan estimes amb moltes ganes. Em dec haver enamorat dels espaguetis?»

Dels espaguetis no ho sabem, però segur que sí que t'enamores d'aquesta tassa!ETS FAN DE LA MINIMONI?

Descobreix aquí el seu meravellós món i rep promocions exclusives: https://animallibres.cat/fansminimoni
Autoria: Rocio Bonilla

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta aquí la política de compra

Rocio Bonilla

Rocio Bonilla (Barcelona, 1970) és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i ha treballat com a dissenyadora, pintora i professora. En l’actualitat, passa la major part del temps il·lustrant llibres i pintant murals de nens. Com a mare de tres, està contínuament fascinada pels universos únics i extraordinaris que aquests creen, així com per la seva enorme voluntat i generositat per a compartir-los amb la resta.

Es va iniciar com a il·lustradora en el món editorial amb Cara de pardal, el seu primer àlbum en solitari. A més, és l'autora de l'èxit internacional, traduït a més de 20 llengües i amb més de 300.000 lectors a tot el món, De quin color és un petó? També ha publicat els llibres La muntanya de llibres més alta del món, Germans!, T'avorreixes, Minimoni?, Els fantasmes no truquen a la porta –juntament amb l'escriptora Eulàlia Canal–, Max i els superherois –amb Oriol Malet– i Avis, piranyes i altres històries, entre d’altres.

Descobreix l'univers de Rocio Bonilla des d'aquí.

{* *}