Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Cara de pardal

En Berenguer és un nen curiós i espavilat que esdevé un mar de dubtes el dia que la seva veïna se’l queda mirant fixament i li diu: «Ai, quina cara de pardal que tens!». Què ha volgut dir la senyora Fenollosa? Que sembla un ocell? Llavors, podrà volar? Resoldre aquest misteri requerirà tot el seu enginy...

Dibuix per acolorir
pinta-pardal_ANI.gif

Autoria: Rocio Bonilla
Núm. col·lecció: 13
Pàgines: 32
ISBN: 9788415975182
Format: 20 x 27 cm

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta aquí la política de compra

Rocio Bonilla

Rocio Bonilla (Barcelona, 1970) és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i ha treballat com a dissenyadora, pintora i professora. En l’actualitat, passa la major part del temps il·lustrant llibres i pintant murals de nens. Com a mare de tres, està contínuament fascinada pels universos únics i extraordinaris que aquests creen, així com per la seva enorme voluntat i generositat per a compartir-los amb la resta.

Es va iniciar com a il·lustradora en el món editorial amb Cara de pardal, el seu primer àlbum en solitari. A més, és l'autora de l'èxit internacional, traduït a més de 20 llengües i amb més de 300.000 lectors a tot el món, De quin color és un petó? També ha publicat els llibres La muntanya de llibres més alta del món, Germans!, T'avorreixes, Minimoni?, Els fantasmes no truquen a la porta –juntament amb l'escriptora Eulàlia Canal–, Max i els superherois –amb Oriol Malet– i Avis, piranyes i altres històries, entre d’altres.

Descobreix l'univers de Rocio Bonilla des d'aquí.

{* *}