Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

T'avorreixes, Minimoni?

La Minimoni s’ha fet gran i, encara que continua pintant, també fa moltes altres coses: anar d’excursió, retrobar-se cada dilluns amb els amics i les amigues a l’escola, practicar hoquei, llegir a la biblioteca, jugar amb l’àvia... Però els diumenges no hi ha res a fer. Quin avorriment! O potser no?

Realment, la 
Minimoni trau molt de profit als diumenges, viatjant sense sortir de casa pels llocs més inesperats i màgics. Parla amb milers d'animalets i junt amb ella descobriràs que si llegeixes no t'avorreixes!

I no només això, de la  de la Minimoni aprendràs els dies de la setmana i podràs agafar milers d'idees sobre com fer-los especials i divertits.

La Minimoni t'espera!


ETS FAN DE LA MINIMONI?

Descobreix aquí el seu meravellós món i rep promocions exclusives: https://animallibres.cat/fansminimoni


 

Autoria: Rocio Bonilla
Núm. col·lecció: 52
Pàgines: 32
ISBN: 9788417599164
Format: 29 x 21 cm
Il·lustració: Rocio Bonilla

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta aquí la política de compra

Rocio Bonilla

Rocio Bonilla (Barcelona, 1970) és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i ha treballat com a dissenyadora, pintora i professora. En l’actualitat, passa la major part del temps il·lustrant llibres i pintant murals de nens. Com a mare de tres, està contínuament fascinada pels universos únics i extraordinaris que aquests creen, així com per la seva enorme voluntat i generositat per a compartir-los amb la resta.

Es va iniciar com a il·lustradora en el món editorial amb Cara de pardal, el seu primer àlbum en solitari. A més, és l'autora de l'èxit internacional, traduït a més de 20 llengües i amb més de 300.000 lectors a tot el món, De quin color és un petó? També ha publicat els llibres La muntanya de llibres més alta del món, Germans!, T'avorreixes, Minimoni?, Els fantasmes no truquen a la porta –juntament amb l'escriptora Eulàlia Canal–, Max i els superherois –amb Oriol Malet– i Avis, piranyes i altres històries, entre d’altres.

Descobreix l'univers de Rocio Bonilla des d'aquí.

{* *}