Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La pregunta

PREMI CIUTAT DE BADALONA 2021 DE NOVEL·LA JUVENIL

«Sovint no trobem respostes perquè no ens fem les preguntes adequades.» Una novel·la que parla del dol i de la diversitat de religions a través d’un protagonista adolescent, un instagramer carismàtic amb el qual es poden identificar els lectors i lectores joves.

En Pol és una estrella d’Instagram. Viu feliç i despreocupat, només pendent dels likes que generarà cada nova publicació que s’empesqui. Fins al dia que se li mor l’avi, que es nota al fons de l’ànima una mena de fiblada en forma de pregunta: on deu ser, ara, l’avi? Mira al voltant buscant respostes, i s’adona que cada religió ofereix les seves. Però... s’està fent la pregunta adequada?

«El meu avi no és que fos massa catòlic, la veritat, ell sempre deia que no creia en els capellans, però sí que creia en Déu a la seva manera. I arran del funeral, m’ha sorgit la gran pregunta: on és el meu avi?»




Autoria: Arturo Padilla
Núm. col·lecció: 28
Edat: Des de 12 fins a 18 anys
Pàgines: 120
ISBN: 9788418592454
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta aquí la política de compra

Arturo Padilla

Arturo Padilla de Juan (Montornès del Vallès, 1989) és un escriptor català de literatura juvenil. Amb 16 anys va guanyar el Premi Jordi Sierra i Fabra per a joves. Aquest reconeixement li va permetre publicar la seva primera novel·la, El poder de una decisión, a Espanya i Llatinoamèrica. És llicenciat en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada per la Universitat Autònoma de Barcelona. Entre els seus títols destaquen Despertant la ira del faraó, La tempesta i Presoners del mar.

{* *}