Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L'estrany cas del detectiu Arsène Lutin

Si et diguessin que unes inofensives vacances a París es poden convertir en l’aventura més emocionant de la teva vida, t’ho creuries? Quan fa tres dies que la Marta i en Víctor Peris són a la ciutat de les llums, reben una nota anònima que els informa del segrest dels pares. Sort que tenen un veí molt especial: el detectiu privat Arsène Lutin. La Marta i en Víctor es convertiran en els seus ajudants per trobar els pares. Però també descobriran que no es pot confiar en tothom...

Una novel·la juvenil de detectius ambientada a París i inspirada en l’equívoc inicial d’un clàssic del cinema d’intriga: Perseguit per la mort, d’Alfred Hitchcock.

Francesc Puigpelat és un dels autors més prolífics i premiats de la literatura catalana.

«Sempre que em pregunten quines han estat les millors vacances de la meva vida, responc sense dubtar-ho: - Les del segrest dels meus pares a París.»


Autoria: Francesc Puigpelat
Núm. col·lecció: 26
Pàgines: 232
ISBN: 9788418592010
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta aquí la política de compra

Francesc Puigpelat

Francesc Puigpelat (Balaguer, 1959) és escriptor i periodista. És autor d’una vintena de llibres i la seva obra ha estat reconeguda amb premis com el Joanot Martorell, el Josep Pla, el Carlemany, el Vicent Silvestre o el Ciutat d’Alzira. Ha estat redactor del diari El País i col·laborador d’El Periódico, La Vanguardia i l’Avui. També ha estat guionista de ràdio i de televisió, i col·laborador en tertúlies de Catalunya Ràdio, Com Ràdio, RAC1 i altres mitjans de comunicació. Roger de Flor, el lleó de Constantinoble, Els llops, El retorn de Macbeth i El nen que va xatejar amb Jack Sparrow són algunes de les seves obres més importants.

{* *}