Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Abril és nom de primavera (llicència digital)

Llicència digital

L’Abril està ben decidida a escriure la seva primera novel·la. I té molt clar que parlarà sobre la injustícia més injusta que us pugui venir al cap i que està vivint a casa seva. Però el que l’Abril ignora és que la novel·la acabarà transformant-se en una història d’amor i, precisament, ella en serà protagonista.


Entrevista a Nuria Pradas. En aquesta entrevista, Núria Pradas ens explica algunes coses ben interessants sobre el llibre Abril és nom de primavera. Vols saber més coses ? Fes una ullada!

Productes associats

  • Versió paper
Autoria: Núria Pradas
Núm. col·lecció: 49
Edat: a partir de 10 anys
Pàgines: 126
ISBN: 9788417599799
Il·lustració: Òscar Julve

Llicència digital per a 14 mesos allotjada a la plataforma BlinkLearning. Conté el llibre, activitats interactives i altres recursos.

Consulta aquí la política de compra

Núria Pradas

Núria Pradas (Barcelona, 1954) és llicenciada en Filologia Catalana i ha treballat durant més de vint anys en el món de l’educació. Ha publicat més d’una quarantena d’obres adreçades al públic infantil i juvenil. Les seves grans passions són el teatre i l’escriptura, i precisament a escriure es dedica en exclusiva actualment. Nebbia, La filla de l'argenter i Abril és nom de primavera són algunes de les seues novel·les.

{* *}