Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Els col·leccionistes de gats

Als Tres Asos se’ls ha girat feina: fa dies que a Molinars desapareixen gats de raça. Primer va ser un gat d’Angora, després una gata de Bengala, i per si de cas no fos poca cosa, a la botiga d’antiguitats els roben escultures de gats de porcellana i or. Vols ajudar els Tres Asos a resoldre aquestes misterioses desaparicions? Observa bé totes les il·lus­tracions i podràs ser tan bon detectiu com els nostres protagonistes.

Jesús Ballaz i Eric Villa són també els autors dels dos primers llibres de les aventures dels Tres Asos, El parc de la Casa Tenebrosa i Moguda al cementiri, publicats amb èxit en aquesta mateixa col·lecció.

Autoria: Jesús Ballaz, Eric Villa
Núm. col·lecció: 16
Pàgines: 136
ISBN: 9788415975588
Format: 13 x 20,5 cm
Il·lustració: Eric Villa

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta aquí la política de compra

Jesús Ballaz

Jesús Ballaz (Liédena, 1946) és llicenciat en Filosofia i Lletres. Després d’una breu etapa dedicada a l’ensenyament, es va centrar en el treball editorial. A més a més, ha treballat com a crític, traductor i escriptor, especialment de novel·les infantils i juvenils, encara que també ha escrit contes i obres teatrals. Algunes de les seves obres han estat traduïdes a diverses llengües com el francès, l’alemany, el japonès, el coreà o el turc. Jo et llegeixo i tu m’expliques, El parc de la Casa Tenebrosa, Moguda al cementiri, El col·leccionista de gats, La cueva del extranjero i Muñeca de ojos azules són algunes de les seves obres més importants.

{* *}