Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Escala de caragol

Un llibre ple de misteris que planteja grans reptes als joves detectius. Qui descobrirà, enmig del batibull d’una platja, la família Pujolàs, que no ha anat a buscar les seves fotografies? Qui podrà desxifrar la xerrameca confusa d’un lloro que s’ha escapat de casa seva per arribar a saber l’adreça del seu propietari? Què és el que no rutlla a la cabina en què un nen manté una llarga conversa telefònica? Qui és capaç de conservar la ment clara en el desori d’una festa de disfresses? I on ha amagat el seu botí el lladre dels hortets?
Les 75 endevinalles visuals que ens planteja l’autor exigeixen no només una precisa capacitat d’observació, sinó també una dosi important de lògica, només apta per a bons detectius!

Autoria: Hans Jürgen Press
Núm. col·lecció: 9
Pàgines: 136
ISBN: 9788415095323
Format: 13 x 20,5 cm
Il·lustració: Hans Jürgen Press
Traducció: Ramon Monton

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta aquí la política de compra

Hans Jürgen Press

Hans Jürgen Press (Klein Konopken, 1926 – Hamburg, 2002) va ser un il·lustrador alemany i autor de llibres infantils. Va ser un dels inventors del Wimmelbild, un gènere d'il·lustració deliberadament abarrotat de detalls, que dona als nens i les nenes el plaer en la recerca d'un determinat element. Molts dels seus llibres contenen contes i trencaclosques i el lector ha de buscar en les il·lustracions les pistes per resoldre el misteri.