Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Jo et llegeixo i tu m'expliques

Arriba la nit i, abans d’anar a dormir, és l’hora dels contes. És un moment màgic, en què el temps s’atura per compartir històries i somnis amb els més petits i petites. S’obren portes a la fantasia, a la imaginació i, sobretot, a la possibilitat de viure plegats l’experiència de la literatura en un període clau de la vida de les persones.

Aquest llibre ens ofereix dos relats per a cada dia: un de més curt i senzill que podrà llegir l’infant, i un altre de més llarg i elaborat que li podran llegir els adults. En conjunt, 56 històries per anar a dormir: 28 en què les nenes i els nens prenen la paraula per dir «jo et llegeixo», i 28 més en què s’intercanvien els papers i «tu m’expliques».

Autoria: Jesús Ballaz
Núm. col·lecció: 59
Pàgines: 112
ISBN: 9788417599423
Format: 24 x 26,5 cm

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta aquí la política de compra

Jesús Ballaz

Jesús Ballaz (Liédena, 1946) és llicenciat en Filosofia i Lletres. Després d’una breu etapa dedicada a l’ensenyament, es va centrar en el treball editorial. A més a més, ha treballat com a crític, traductor i escriptor, especialment de novel·les infantils i juvenils, encara que també ha escrit contes i obres teatrals. Algunes de les seves obres han estat traduïdes a diverses llengües com el francès, l’alemany, el japonès, el coreà o el turc. Jo et llegeixo i tu m’expliques, El parc de la Casa Tenebrosa, Moguda al cementiri, El col·leccionista de gats, La cueva del extranjero i Muñeca de ojos azules són algunes de les seves obres més importants.

{* *}