Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Gràcies. Història d'un veïnat

Gràcies a una avaria d’Internet, la vida del veïnat canviarà del tot. Gràcies a la valentia i la curiositat, els veïns i les veïnes arribaran lluny, molt lluny. I ho faran junts.

Una història sobre com un petit detall pot millorar les nostres vides. Una història sobre tots nosaltres.

El nou àlbum de Rocio Bonilla ens presenta una història sobre l'empatia i les emocions que reivindica la vida en comú i la solidaritat veïnal. A més, a diferència d'altres vegades, Gràcies no és una història protagonitzada per criatures, sinó que, en aquesta ocasió, l’autora opta perquè els protagonistes de l’àlbum siguin animals personificats. Així, aconsegueix conduir-nos per una història plena d'humanitat i valors.

Es tracta d'uns animals que viuen tots al mateix carrer, però que no es relacionen entre ells per raons diverses i, fins i tot, absurdes, fruit de prejudicis, desconeixement, desconfiança i por, segons recull Montse Serra en un article a la revista L'Illa. 

Amb humor, tendresa i sempre amb una gran dosi d'inspiració, amb uns dibuixos atractius, plàcids plens de detalls i simpatia, Rocio Bonilla tanca la història amb una situació inesperada", apunta Serra.

Els àlbums de Rocio Bonilla compten amb més de 300.000 lectors en tot el món i s’han traduït a més de 20 llengües.


 


 
 
Autoria: Rocio Bonilla
Núm. col·lecció: 70
Pàgines: 40
ISBN: 9788418592041
Format: 23 x 29 cm
Enquadernació: Tapa dura

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta aquí la política de compra

Rocio Bonilla

Rocio Bonilla (Barcelona, 1970) és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i ha treballat com a dissenyadora, pintora i professora. En l’actualitat, passa la major part del temps il·lustrant llibres i pintant murals de nens. Com a mare de tres, està contínuament fascinada pels universos únics i extraordinaris que aquests creen, així com per la seva enorme voluntat i generositat per a compartir-los amb la resta.

Es va iniciar com a il·lustradora en el món editorial amb Cara de pardal, el seu primer àlbum en solitari. A més, és l'autora de l'èxit internacional, traduït a més de 20 llengües i amb més de 300.000 lectors a tot el món, De quin color és un petó? També ha publicat els llibres La muntanya de llibres més alta del món, Germans!, T'avorreixes, Minimoni?, Els fantasmes no truquen a la porta –juntament amb l'escriptora Eulàlia Canal–, Max i els superherois –amb Oriol Malet– i Avis, piranyes i altres històries, entre d’altres.

Descobreix l'univers de Rocio Bonilla des d'aquí.

{* *}