Vius els Jocs Olímpics de Tòquio 2021 en família!

23 de Juny de 2021


Arrenca el compte enrere per als Jocs Olímpics Tòquio 2021! Quant saps de les OLIMPÍADES?

A El gran llibre de les Olimpíades trobaràs anècdotes, curiositats, rècords olímpics, els atletes més inspiradors... de tota la història dels Jocs Olímpics!



El gran llibre de les Olimpíades

A partir de 8 anys
Un àlbum de no-ficció que explica de manera divertida la importància de valors com ara l'esforç o la companyonia.


Començant pels inicis a l'Antiga Grècia i avançant fins als Jocs Olímpics actuals, els nens i les nenes descobriran anècdotes i curiositats sobre l'esport i sobre els jocs. Les curiositats, els textos fàcils i les il·lustracions divertides ajudaran els petits lectors a pensar en el significat més profund de l'esport i a considerar el que costa convertir-se en un campió o una campiona. A més, l'obra inclou una selecció dels atletes més inspiradors de tots els temps i de tots els països.


Viu unes olimpíades en família amb El gran llibre de les olimpíades!

Aquí pots llegir un fragment i no et perdes a continuació el vídeo que t'hem preparat.



Sabies que en una edició de les Olimpíades hi va haver una prova de cursa d'obstàcles... aquàtica? Que la flama olímpica ha viatjat a l'espai i que alguns dels campions més grans de la història van viure fa milers d'anys? Els Jocs Olímpics no només són apassionants: també estan plens d'històries. Dels orígens a les Olimpíades de Tòquio, dels atletes més populars a les curiositats més inesperades, a les pàgines d'aquest llibre trobaràs la veritable història de les Olimpíades.

DESCOBREIX-LO AQUÍ!



{* *}