Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Vius els Jocs Olímpics de Tòquio 2021 en família!

23 de Juny de 2021


Arrenca el compte enrere per als Jocs Olímpics Tòquio 2021! Quant saps de les OLIMPÍADES?

A El gran llibre de les Olimpíades trobaràs anècdotes, curiositats, rècords olímpics, els atletes més inspiradors... de tota la història dels Jocs Olímpics!El gran llibre de les Olimpíades

A partir de 8 anys
Un àlbum de no-ficció que explica de manera divertida la importància de valors com ara l'esforç o la companyonia.


Començant pels inicis a l'Antiga Grècia i avançant fins als Jocs Olímpics actuals, els nens i les nenes descobriran anècdotes i curiositats sobre l'esport i sobre els jocs. Les curiositats, els textos fàcils i les il·lustracions divertides ajudaran els petits lectors a pensar en el significat més profund de l'esport i a considerar el que costa convertir-se en un campió o una campiona. A més, l'obra inclou una selecció dels atletes més inspiradors de tots els temps i de tots els països.


Viu unes olimpíades en família amb El gran llibre de les olimpíades!

Aquí pots llegir un fragment i no et perdes a continuació el vídeo que t'hem preparat.Sabies que en una edició de les Olimpíades hi va haver una prova de cursa d'obstàcles... aquàtica? Que la flama olímpica ha viatjat a l'espai i que alguns dels campions més grans de la història van viure fa milers d'anys? Els Jocs Olímpics no només són apassionants: també estan plens d'històries. Dels orígens a les Olimpíades de Tòquio, dels atletes més populars a les curiositats més inesperades, a les pàgines d'aquest llibre trobaràs la veritable història de les Olimpíades.

DESCOBREIX-LO AQUÍ!{* *}