Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Ja a les llibreries la nova col·lecció de llibres multiaventura d'Agència Kronos. Tu decideixes la història

19 de Maig de 2021

Texto alternativo
 
Texto alternativo

La nova col·lecció que reinventa la clàssica lectura multiaventura

Un viatge fascinant pel temps en què el lector és l'autèntic protagonista!

Què és Agència Kronos? Una col·lecció de llibres? De jocs?

Tot això i molt més: és un viatge fascinant pel temps en què el lector és el protagonista! Així és «Agència Kronos. Tu decideixes la història», la nova col·lecció de llibrejocs que reinventa la clàssica lectura multiaventura. Recordes com gaudíem decidint el rumb de la història? Podíem llegir el mateix llibre una vegada i una altra i el millor és que cada cop era diferent. Doncs ara els teus fills i filles també podran viure-ho!

Per a superagents a partir de 8-10 anys.

 

 SORTEGEM 3 SUPERLOTS KRONOS 
ENTRE EL PÚBLIC LECTOR!  

Cada lot està format per: mascareta, tassa, carnet d'agent de Kronos, USB rellotge d'arena i una capsa regal multiaventura per gaudir en família. Entra a agenciakronos.animallibres.cat i converteix-te en superagent de l'Agència Kronos!

2c1689c3-498f-4756-aeac-7f1c58bec4e5.png
 


    PREPARA'T PER A LES TEVES MISSIONS SECRETES!    

Els nens i les nenes podran rellegir els llibres tants cops com sigui necessari fins que superin les missions secretes que els permetran esdevenir superagents Kronos. Les seves decisions marcaran el futur de la humanitat. Esteu a punt?

Descobreix la nova col·lecció de llibres multiaventura aquí.

 
trasera-animallibres-transparent%20-%20c
 
 
01_Missio-Pandemia_AN.png

Missió Pandèmia

Una terrible epidèmia assola l'edat mitjana i la gent mor sense saber exactament què la provoca. Com a agent de Kronos, hauràs de viatjar a aquella època i resoldre el misteri.

De tu depenen les eleccions que facis, però podràs tornar amb la resposta sense caure en l'intent? I si no pots tornar-ne?

LLEGEIX-NE UN FRAGMENT





02_Missio-Carib_AN.png

Missió Carib

Els pirates eren ferotges i temuts. En Roberts tenia fama de ser tan elegant com despietat. A la seva bandera onejaven unes sigles estranyes el significat de les quals es desconeix. 

Demana a l'Agència Kronos que t’enviï a la seva època i resol el misteri! Una mala decisió i podries desaparèixer en el temps.

LLEGEIX-NE UN FRAGMENT

 
 

{* *}