Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Missió Pandèmia

Una terrible epidèmia assola l'Edat Mitjana i la gent mor sense saber exactament què la provoca. Com agent de Kronos hauràs de viatjar a aquesta època i resoldre el misteri. De tu depenen les eleccions que prenguis però, podràs tornar amb la resposta sense caure en l'intent? I si no pots tornar-hi mai?

Missió Pandèmia és el primer títol d'una nova col·lecció, Agència Kronos. Tu decideixes la història, amb la qual hem reinventat els clàssics llibre-jocs en els quals el lector es converteix en protagonista. Viatges en el temps, misteris per resoldre, enemics que et persegueixen... Tu ets el protagonista!

Rellegeix el llibre tantes vegades com calgui fins que puguis aturar la pandèmia que assola el món. Les teves decisions marcaran el futur de la humanitat. Estas preparat?

I si vols convertir-te en agent oficial, no deixis de visitar la pàgina web de l'Agència Kronos on trobaràs nous reptes i aventures. Accepta la missió i converteix-te en un vertader agent.

 

 

Autoria: Jacobo Feijóo
Núm. col·lecció: 1
Pàgines: 144
ISBN: 9788418592164
Format: 15 x 22,2 cm
Enquadernació: Flexibook
Il·lustració: Martín Rodríguez
Traducció: Teresa Broseta Fandos
Adaptació lingüística: Tina Vallés López

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta aquí la política de compra

Jacobo Feijóo

Jacobo Feijóo és un autor gallec establit a Madrid, on treballa en docència i creació de continguts digitals. Autor de diferents llibrejocs, destaquen els que va publicar amb Hidra.