Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

"Res no és com diuen els contes", candidat al Premi Atrapallibres 2017

08 de Juny de 2016

Res no és com diuen els contes, d’Anna Tortajada, ha estat seleccionat pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil en la 12a edició del Premi de Literatura Infantil Atrapallibres en la categoria de 9 anys. Es tracta d’un guardó organitzat pel ClijCAT que va néixer amb el propòsit d’estimular en els infants la lectura d’imaginació. 

A Res no és com diuen els contes, la Júlia està a punt de fer deu anys. Li sembla que, així que compti els anys amb nombres de dues xifres, ja serà gran. Ella, però, no té ganes de fer-se gran. No es vol fer gran, però tampoc no sap com evitar-ho. Ni sabria com arribar al País de Mai Més, on les criatures no creixen. Per sort. Perquè està segura que tampoc no li agradaria ser una Nena Perduda. 

Anna Tortajada (Sabadell, 1957) ha treballat com a traductora per a diverses editorials, tant en l’àmbit de la novel·la per a adults com en el de la literatura infantil i juvenil. Des de l’any 2000, s’ha dedicat fonamentalment a escriure textos per als més menuts i compta ja amb més de 20 obres publicades. A Animallibres ha publicat també Un embolic de rates i gats. 

Una comissió d’experts en literatura per a infants ha seleccionat aquest llibre d’entre les obres en català que es presenten, en tres categories, a tots els centres de Primària i a les biblioteques de Balears, Catalunya i el País Valencià. L’objectiu del Premi de Literatura Infantil Atrapallibres és aconseguir que el major nombre possible de nens i nenes llegeixin els llibres seleccionats i que es constitueixin com a jurat dins de cada centre o biblioteca. La intenció és que els infants presentin i defensin els llibres davant dels seus companys i companyes per a, entre tots, anomenar el que consideren el millor llibre de l’any. Així, es pretén que la veu dels més menuts es faci sentir, ja que tenen l’oportunitat de funcionar com a jurat amb repercussió més enllà del centre escolar i de la biblioteca.

Podeu consultar aquí les bases del concurs. 

Més informació: 

- Fitxa de Res no és com diuen els contes

- Coberta

- Primer capítol

{* *}