Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

"De quin color és un petó?", llibre més votat a la Llança 2016

20 d'Abril de 2016

 

Quasi 8.000 persones han participat en el concurs de La Llança de Sant Jordi 2016, el termòmetre previ al Sant Jordi per conèixer quines seran les novetats més regalades. De quin color és un petó?, de Rocio Bonilla, ha estat el llibre més votat en la categoria d’infantil i juvenil. Sens dubte, aquest àlbum il·lustrat i la seva petita protagonista, la Minimoni, continuen captivant lectors. L’obra s’ha consolidat com un èxit editorial i, fins i tot, ha traspassat les nostres fronteres, ja que serà publicada a països com els EUA, França, Bèlgica, Taiwan o la Xina.

De quin color és un petó? és un relat tan tendre com divertit però, sobretot, molt recomanable per llegir i gaudir en família. A la Minimoni li encanta pintar mil coses de colors, però no ha pintat mai un petó. De quin color deu ser? Com podria descobrir de quin color són els petons?

 

La Llança de Sant Jordi és un projecte impulsat per Òmnium Cultural i l’Associació d’Editors en Llengua Catalana amb l’objectiu de promoure el llibre en català per mitjà de la participació dels lectors. Aquest any, l’acte de lliurament dels premis ha donat el tret de sortida a les activitats al voltant de la diada de Sant Jordi, la gran festa de la llengua i la cultura catalanes.

 

Moltes gràcies per elegir-nos i, sobretot, molts petons!

{* *}