Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Això és un secret que només sé jo, candidat al Premi Atrapallibres

16 d'Octubre de 2014

Aquesta setmana tenim una molt molt bona notícia que compartir amb vosaltres! Això és un secret que només sé jo, d’Eulàlia Canal, ha estat seleccionat pel ClijCat en la desena edició del premi de literatura infantil Atrapallibres.  Estem molt contents! Aquest premi va nèixer amb el propòsit d’estimular en els infants la lectura d’imaginació.

És per això, que una comissió d’experts en literatura per a infants ha seleccionat els llibres en català que es presenten,en tres categories, a tots els centres de primària i biblioteques de Balears, Catalunya i País Valencià. L’objectiu del Premi de Literatura «Atrapallibres» és aconseguir que el major nombre possible d’infants llegeixin els llibres seleccionats; es constitueixin com a jurat dins de cada centre o biblioteca; els presentin i defensin davant dels seus companys i, entre tots, anomenin el que consideren millor. Es pretén que la veu dels infants es faci sentir, donant-los l’oportunitat de funcionar com a jurat amb repercussió més enllà del centre escolar i de la biblioteca.

Justament, els nostres amics de la Llibreria Al·lots ens deixaven aquesta recomanació que us convidem a llegir: "Autores com l’Eulàlia Canal estan aquí amb la missió d’ajudar els infants a entendre una mica més la magnitud d’aquesta meravellosa tragèdia que és viure". (article sencer aquí).


Podeu consultar les bases aquí de l'Atrapallibres.

{* *}