Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Regalar Animallibres per Sant Jordi, la millor opció!

15 d'Abril de 2014

Des d'Animallibres, una petita editorial amb grans llibres que animen a llegir, t'apropem els nous títols que hem publicat aquesta primavera, destinats a fer viure als més petits de casa les aventures més apassionants. El Sant Jordi sempre és una bona excusa per regalar llibres als més estimats i... quin millor company de lectures que Animallibres per als lectors més exigents? Consulta, també, l'horari de signatures dels nostres autors i autores per a la Diada de Sant Jordi.

Recorda, llegir ens fa grans!

 

 

Àlbums il·lustrats

Llavors de paper

Bea i Silvia Gil

Una faula bella i commovedora que ens convida a plantar la nostra pròpia llavor per tal de protegir els tresors vius amb què compartim la Terra.

 

Mamaaa!

Ilan Brenman

Una mare atabalada de sentir tothora com els fills criden el seu nom desitja una mica de silenci per recordar que mama és la paraula més bonica del món. Ho aconseguirà?

 

El Barret Original i la Ciutat Grisa

David Granados

El senyor Joliu és un home gris que viu en una ciutat grisa, però sempre ha volgut ser original. Com trobarà la manera de sentir-se una persona única i especial?

 

Crea les teves joguines
Marta Ribón

 

Una manera creativa de divertir-se amb manualitats de reciclatge: un robot, un drac... Quantes coses podem fer per divertir-nos amb els materials que llancem a les escombraries!

 

Estrenem noves col·leccions

t Col·lecció «Els Tiki-Taka»

La pilota robada

Joan Portell Rifà i Raimon Portell Rifà

En Xavi i l'Andrés volen passar l'estiu jugant a futbol. Els del club del Casino els han pres la pilota i, per recuperar-la, els repten a un partit. 

  Col·lecció «Harry Tage» La serp emplomallada

Jacopo Olivieri

Dorm en un museu, té un dinosaure com a amiga i per a ell no hi ha cap missió impossible. Cada misteri és un repte per a Harry Tage!

 

Títols per edats

A partir de 6 anys

La nena que només es va poder endur una cosa

Eulàlia Canal

Què li pot regalar Lena a l'àvia ara que fa 100 anys? Sort que els seus companys de classe estan disposats a donar-li un bon grapat d'idees!

 

A partir de 8 anys

Això és un secret que només sé jo

Eulàlia Canal

Arribo a l'escola i em trobo la porta oberta... La Dèlia està estirada a terra. Al seu costat, un botó amb el gravat d'una serp. Penso: sóc a l'escenari d'un assassinat.
 

 

      

A partir de 8 anys

Missió Trobairitz!

Cinta Arasa

Una nit, un escamot d'ombres misterioses envaeix els carrers de Tolosa. L'endemà moltes parets apareixen plenes de poemes. Ni les seves autores en saben res...

 

A partir de 8 anys

El dia que el metro se'ns va empassar

Gemma Armengol

La Clàudia i en Roc descobreixen un home que els recorda un espia dels còmics de Tintín. Quan decideixen seguir-lo, no imaginen que el personatge els farà desaparèixer...


 
      
A partir de 10 anys

L'impostor. La fantàstica història de Joles Sennell

Josep Albanell 

Joles Sennell és el pseudònim amb el qual he publicat llibres, assistit a programes de ràdio i TV... Però ha arribat l'hora d'explicar la veritat: tots aquests anys he actuat com un impostor.

 

A partir de 10 anys

Abril és nom de primavera

Núria Pradas

L'Abril té molt clar el tema de la seva primera novel·la: la injustícia més injusta que us pugui venir al cap i que està vivint a casa seva.

 


 

 

{* *}