Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Un somni dins el mitjó, Aixecant el vol i L’arbre de les històries, títols escollits dins el programa «El gust per la lectura» de la Generalitat

18 de Juliol de 2013

El programa «El gust per la lectura», impulsat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, ha fet públiques les lectures que formaran part de la programació d’aquest curs. Entre les diferents obres, podreu trobar Un somni dins el mitjó i L’arbre de les històries, d’Eulàlia Canal, i Aixecant el vol, de Jaume Cela.

 


«El g
ust per la lectura» té l’objectiu global de formar bons lectors i lectores. S’intenta que, al llarg de la seva formació educativa, els infants i els joves esdevinguin lectors competents, crítics i capaços de gaudir del plaer de la lectura.


El programa ofereix formació i material didàctic al professorat, i estratègies i recursos per a la dinamització de la lectura, de manera que s’afavoreixi el desenvolupament de les competències literària i social i ciutadana. Un concurs constitueix la segona fase del programa, la qual cosa comporta la participació de l’alumnat. Es basa en la lectura i el treball de les obres, i els dossiers didàctics corresponents, tractats en el seminari de formació que ha seguit el professorat durant el curs anterior.

 

Més informació.

{* *}