Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La marieta Antonieta visita el Salvador Espriu de Granollers

09 de Febrer de 2012

Pensàveu que la marieta Antonieta havia deixat de ficar-se en embolics? La marieta no para i amb el nou any ha tornat a visitar noves escoles, per conèixer nens i nenes  que l’ajudin a acabar una altra història. A l’escola Salvador Espriu de Granollers els nens de 1r han decidit que l’insecte pal li servís al Bernat pudent com a ídem per trencar l’olla. La Marieta Antonieta acabarà la història tota vermella… un altre cop!


 

Però tenim més novetats! I és que aquest mes de febrer arriba a Animallibres El monstre del bosc. En aquest ocasió, l'Antonieta se n'ha anat d'excursió amb les abelles a buscar romaní. Al capvespre munten el campament sota d’un pi molt gros però, quan la marieta se’n va a dormir, s’espanta en veure l’ombra d’una bèstia peluda i amb un crit desperta a tothom. Serà el monstre del bosc?

Si encara no coneixes «Les bestioles del jardí», no pots deixar passar aquesta oportunitat. Pots descarregar-te el mòbil de les bestioles aquí, fer una ullada a la resta de llibres de la col·lecció, visitar el bloc de l'Antonieta o el web de l'il·lustrador Oscar Julve.


Ah! I no deixis de visitar el nostre web i coneix totes les novetats!

{* *}