Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

No ets cap hiena, Nzui!

La Nzui recorda com era la seva vida fins que unes lleones van atacar el clan dels licaons. A partir d’aleshores es va quedar sola i, per sobreviure, va haver de conviure amb hienes i xacals, que són dues espècies competidores i enemigues dels licaons. Basada en un cas real, la història de la Nzui ens parla de la vida i de la mort, de sentiments, d’ecologia, d’identitat, de diversitat i de resistència.

«Vaig començar a caminar. L’herba m’humitejava el cos. Se’m feia tan estrany caminar sola! Els licaons ens movem molt, sempre amunt i avall, sempre pendents d’on són els altres. Vaig pensar en en Saafandu, en l’Imbwa, en la Letaya i en el Pare Gran, l’Mbwa-Mwitu. I sobretot en el Suyo. Els cinc supervivents. O és el que volia creure. Trobar-los era la meva fita, el motiu per viure. Perquè sense altres licaons, jo no era res.»

Autoria: Muntsa Mimó
Núm. col·lecció: 127
Edat: Des de 9 fins a 13 anys
Pàgines: 160
ISBN: 9788419659262
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Il·lustració: Albert Asensio

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta aquí la política de compra

Muntsa Mimó

Muntsa Mimó és professora de la Universitat de Barcelona i especialista en l’estudi del comportament animal. Ha guanyat diversos certàmens literaris i té dues filles entusiastes de les històries fantàstiques. Entre les seves obres destaquen les novel·les Una capsa de secrets, Quatre persones diferents no somien el mateix i Ets prou llesta, Nyumbú?

{* *}