Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

El secret de les golfes

Una novel·la infantil sobre la memòria històrica.

Estiu de 1954. La vigília de Sant Joan, l’Eulàlia i la Mariona arriben en tren a la vila on viu l’àvia Josefina per passar-hi les vacances d’estiu. Allà es retroben amb la colla d’amics i coneixen un noi nou: l’Albert, fill del nou secretari dels jutjats. Un dia, tot jugant a casa de l’àvia, s’adonen que la porta de les golfes no està tancada amb clau. Què hi deu haver, allà dalt?



Autoria: Anna Gasol, Teresa Blanch
Núm. col·lecció: 119
Edat: Des de 8 fins a 10 anys
Pàgines: 120
ISBN: 9788418592638
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Il·lustració: Dani Torrent

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta aquí la política de compra

Anna Gasol

Anna Gasol (Cervera, 1946) ha estat encarregada del fons de literatura infantil i juvenil de la biblioteca de l’Associació de Mestres Rosa Sensat, directora de la revista Faristol i presidenta del CCLIJ. Actualment és assessora editorial i traductora.[nbsp]

Teresa Blanch

Teresa Blanch (Barcelona, 1969) va estudiar Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona i Edició a la Universitat Pompeu Fabra. El 2003 va rebre una beca de el govern alemany per a realitzar estudis d'investigació a la Internacionale Jugend Bibliothek de Munic. Com a escriptora, ha publicat llibres per al públic infantil i juvenil, com No despertis vells fantasmes!, La Lluci i el Fer en el món dels dimonioles o No em dic Caputxeta!

{* *}