Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La Júlia em fa de mama

L’Òscar té nou anys i viu amb la Júlia, la seva mare d’acollida. Sortir de la residència per anar a viure a una nova llar pot ser molt emocionant. I si, a més d’una mare, guanyes uns avis simpàtics i divertits, la vida no et pot somriure més! L’Òscar escriu la seva història i explica com va aprendre que la família no té res a veure amb la sang, perquè família és estimar.

Una novel·la que ens ensenya com de diverses poden ser les famílies. Així doncs, es tracta d'un títol ideal per parlar a classe sobre les famílies d’acollida i d’adopció.

L'obra, a més a més, compta amb il·lustracions del celebrat Roger Zanni.





Autoria: Tessa Julià Dinarès
Núm. col·lecció: 114
Edat: a partir de 8 anys
Pàgines: 144
ISBN: 9788418592058
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Il·lustració: Roger Zanni

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta aquí la política de compra

Tessa Julià Dinarès

Tessa Julià Dinarès (Matadepera, 1952) és catedràtica de Psicopedagogia. Llicenciada en Pedagogia i en Arts Dramàtiques a la Universitat de Barcelona, ha dedicat la seva vida laboral a diferents àmbits de la docència. Com a escriptora, s’ha centrat en el camp de la novel·la infantil i juvenil, amb títols com No sense tu, Em vaig casar amb els meus pares, Un secret a les butxaques, Refugiada: l'odissea d'una família o Les brufes. També ha publicat novel·les per públic adult com El cosidor d’errades i La pell girada i llibres i articles sobre l'ensenyament de la lectura i l'escriptura.

El 2011 rebia un accèssit del Premi Fiter i Rossell de novel·la atorgat pel Govern d’Andorra.

www.tessajulia.cat

{* *}