Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L'Alícia i la fredor d'alta mar

L’Alícia havia decidit passar la darrera nit del viatge a la coberta del vaixell, malgrat que hi havia una tempesta infernal i la mar estava embravida. La tossuderia no li va permetre calcular el perill que corria i va passar el que havia de passar. Enmig del temporal, va estar a punt de caure al mar, però, a l’últim segon, algú va impedir-ho. El seu salvador era l’Adil, un noi morè, de cabells negres i rinxolats, que l’observava mig encuriosit mig enutjat.

 


Autoria: Àfrica Ragel, Jordi Fenosa
Núm. col·lecció: 105
Edat: a partir de 10 anys
Pàgines: 104
ISBN: 9788417599591
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Il·lustració: Fenosa, Jordi

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta aquí la política de compra

Àfrica Ragel

Àfrica Ragel (Barcelona, 1969) és filòloga, professora de llengua catalana en un institut i escriptora de llibres per a joves i adults. Llicenciada en Filologia Catalana i Màster en Creació Literària, forma part del PEN Club i de l'Associació d’Escriptors en Llengua Catalana. Escriu narrativa i es va estrenar com a directora de teatre el 2008 dirigint la seva pròpia obra, Àtic.

Jordi Fenosa

Jordi Fenosa (Barcelona, 1965) ha il·lustrat més de cinquanta contes, llibres de text i novel·les per a les principals editorials de el sector. Va estudiar a l'Escola d'Arts i Oficis i a l'Escola Joso, i va començar a publicar còmics en editorials italianes i alemanyes el 1988. El 2009 va crear el còmic satíric Hotel porquí i el 2016 va escriure, il·lustrar i publicar Bilomba a la vista!, la seva primera novel·la infantil. També ha publicat la novel·la juvenil Columna de fum.

{* *}