Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Si demanes ajuda a la bruixa bona d’un conte

Tot va començar el dia que en Vito Fearful, la Bilsa Sparrowhead i l’Edul Chard van escriure una carta a la bruixa del conte que el pare d’en Vito li explicava cada nit. Cap dels tres nens no era feliç a casa, i necessitaven desesperadament que Madame Dépannage els ajudés. Però no s’imaginaven que, quan es convoca un personatge de conte, també es desencadenen tres malediccions.

Una història que ens ensenya que el poder de la literatura ens ajuda a superar les pors i a entendre la realitat per acceptar-la i, si cal, canviar-la.

A més a més, l’Àfrica Ragel és també l’autora d’Alícia i la fredor d’alta mar, publicat en aquesta mateixa col·lecció.Autoria: Àfrica Ragel
Núm. col·lecció: 113
Edat: a partir de 8 anys
Pàgines: 168
ISBN: 9788418592065
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Il·lustració: Kim Amate

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta aquí la política de compra

Àfrica Ragel

Àfrica Ragel (Barcelona, 1969) és filòloga, professora de llengua catalana en un institut i escriptora de llibres per a joves i adults. Llicenciada en Filologia Catalana i Màster en Creació Literària, forma part del PEN Club i de l'Associació d’Escriptors en Llengua Catalana. Escriu narrativa i es va estrenar com a directora de teatre el 2008 dirigint la seva pròpia obra, Àtic.

{* *}