Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L'extraordinari doctor Rupert

El doctor Rupert no era un doctor com els altres, i els seus medicaments o cures, tampoc. I si no us ho creieu, llegiu el cartell on s’anunciava: «Soc el doctor Rupert Grip i tracto tota mena de mals, mals que corren o que s’estan quiets, pors estranyes i fòbia a les aranyes, espasmes i col·lapses, tristeses de l’ànima i desamor, manies que molesten com mosques i preguntes que punxen...».

Autoria: Eulàlia Canal, Glòria Marín
Núm. col·lecció: 87
Edat: a partir de 8 anys
Pàgines: 104
ISBN: 9788416844685
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Il·lustració: Carles Arbat

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta aquí la política de compra

Eulàlia Canal

Eulàlia Canal (Granollers, 1963) és autora de literatura infantil i juvenil, i poetessa. Psicòloga de professió, ha col·laborat en diferents projectes infantils en el camp de la música i el teatre. A Animallibres ha publicat Un somni dins el mitjó, L'arbre de les històries i La nena que només es va poder endur una cosa.

Glòria Marín

Glòria Marín (Sabadell, 1959) és mestra de tècniques de narració i des de 1992 no ha parat d’escriure novel·les i obres de teatre per a infants i joves. Va guanyar el Premi Montserrat Roig amb Un matí pelut!, va ser finalista del Premi Ciutat d'Olot de novel·la juvenil amb l'obra Vaig conèixer en Dakh!, i va guanyar el Premi Vila de Vallirana a la millor obra de teatre en català amb Enrenou a l'ambulatori! També ha publicat les novel·les Quin cap, Clara!, No sé si vull un nòvio o un gos i L'extraordinari doctor Rupert, entre d’altres.

{* *}