Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Xuts en la foscor

Cervera, 1620. En aquell temps, una llegenda sobre la bruixeria recorria tot Europa. A les dones que tenien poders guaridors se les considerava bruixes i metzineres. Se les acusava de ser amigues del diable, de conjurar la malaltia i la mort, de provocar sequeres i pedregades. L’Aran Roig té disset anys i és la successora natural de la seva àvia, la remeiera de la comarca, respectada i temuda alhora.

«Entre 1616 i 1622, quatre-centes dones van ser ajusticiades a Catalunya per bruixes i metzineres. Ara sabem que la bruixeria no existeix, tenim el coneixement científic de la medicina i de la farmàcia. Sabem que ningú no vola ni fa conjurs o maleficis. O potser no ho sabem del tot? Potser sí que hi ha una mica de bruixeria...»

Autoria: Anna Vilar
Núm. col·lecció: 128
Edat: Des de 9 fins a 13 anys
Pàgines: 136
ISBN: 9788419659279
Format: 13 x 21,5 cm
Enquadernació: Rústica
Il·lustració: Zuzanna Celej

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta aquí la política de compra

Anna Vilar

Anna Vilar (Barcelona, 1956) ha estat mestra en diverses escoles públiques. A l’Hospitalet de Llobregat va ser cap d’estudis i directora d’una escola de màxima complexitat. Actualment està jubilada i té més temps per escriure. Amb Tot plegat semblava una broma va guanyar el Premi Ciutat de Badalona de Narrativa Juvenil 2019.

{* *}