Xuts en la foscor

Cervera, 1620. En aquell temps, una llegenda sobre la bruixeria recorria tot Europa. A les dones que tenien poders guaridors se les considerava bruixes i metzineres. Se les acusava de ser amigues del diable, de conjurar la malaltia i la mort, de provocar sequeres i pedregades. L’Aran Roig té disset anys i és la successora natural de la seva àvia, la remeiera de la comarca, respectada i temuda alhora.

«Entre 1616 i 1622, quatre-centes dones van ser ajusticiades a Catalunya per bruixes i metzineres. Ara sabem que la bruixeria no existeix, tenim el coneixement científic de la medicina i de la farmàcia. Sabem que ningú no vola ni fa conjurs o maleficis. O potser no ho sabem del tot? Potser sí que hi ha una mica de bruixeria...»

Autoria: Anna Vilar
Núm. col·lecció: 128
Edat: Des de 9 fins a 13 anys
Pàgines: 136
ISBN: 9788419659279
Format: 13 x 21,5 cm
Enquadernació: Rústica
Il·lustració: Zuzanna Celej

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta aquí la política de compra

Anna Vilar

Anna Vilar (Barcelona, 1956) ha estat mestra en diverses escoles públiques. A l’Hospitalet de Llobregat va ser cap d’estudis i directora d’una escola de màxima complexitat. Actualment està jubilada i té més temps per escriure. Amb Tot plegat semblava una broma va guanyar el Premi Ciutat de Badalona de Narrativa Juvenil 2019.

{* *}