Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La ciència de les roques i els minerals

Què és el cicle de les roques? Com ens ajuden els cristalls a comptar el temps? És cert que l’or ve de l’espai? Descobreix les respostes a aquestes preguntes i a moltes més en aquesta fascinadora guia sobre les roques i els minerals.

Les roques són tan velles com el nostre planeta i s’han originat i s’han format gràcies al foc, al vent, a l’aigua i a immenses quantitats de pressió. Pots observar les proves de la llarga i violenta vida que han tingut en el seu color, en la seva forma i en la seva textura. A banda de roques, la Terra també està plena de minerals.

De fet, les roques estan formades per minerals. En aquest llibre descobrirem com es formen, com i on es poden trobar, i les moltes maneres en què s’utilitzen.

Autoria: Alex Woolf
Núm. col·lecció: 24
Pàgines: 32
ISBN: 9788417599560
Format: 21 x 24 cm
Il·lustració: Bryan Beach i Paco Sordo

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta aquí la política de compra

Alex Woolf

Alex Woolf (Londres, 1964) va estudiar Història a la Universitat d'Essex, però ha treballat com a escriptor i editor durant més de vint anys. Al llarg de la seva carrera, ha publicat més de quaranta llibres, tant de ficció com de no-ficció, majoritàriament per a públic juvenil. La seva trajectòria ha estat reconeguda amb nombrosos guardons.

{* *}