Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La ciència de l'acne i les berrugues

Per què ens surten erupcions? Què són les piguetes i els nevus? Per què fan pudor els peus? Descobreix les respostes a aquestes preguntes i a moltes altres en aquesta irritant guia sobre la pell.

La pell és l’abric del teu cos i cobreix totes les coses que tens dins. Músculs, ossos, sang, òrgans... ho manté tot al lloc. També et defèn de les coses dolentes de fora, com els microbis. T’ajuda a controlar la temperatura i et proporciona el sentit del tacte.

Però la pell és molt més que tot això: és part de la nostra identitat. El nostre to de pell, i les pigues i les marques de naixement que tenim ens fan únics i úniques. No solem pensar en la pell com en un òrgan, però ho és. De fet, és l’òrgan més gran del cos. En aquest llibre donarem una ullada a la sorprenent veritat sobre la pell.

Autoria: Alex Woolf
Núm. col·lecció: 23
Pàgines: 32
ISBN: 9788417599553
Format: 21 x 24 cm
Il·lustració: David Pavon, Caroline Romanet, Andy Rowland, Paco Sordo i Diego Vaisberg

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta aquí la política de compra

Alex Woolf

Alex Woolf (Londres, 1964) va estudiar Història a la Universitat d'Essex, però ha treballat com a escriptor i editor durant més de vint anys. Al llarg de la seva carrera, ha publicat més de quaranta llibres, tant de ficció com de no-ficció, majoritàriament per a públic juvenil. La seva trajectòria ha estat reconeguda amb nombrosos guardons.

{* *}