Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Supernens

Canviem la manera de veure la discapacitat, perquè totes les persones tenim un superpoder especial!

  • Supernens planteja una bonica història que ajuda a conscienciar els més petits de que les diferències no ens separen sinó que ens uneixen.
  • El relat és un al·legat contra la discriminació i ens recorda que tota situació té un costat positiu.
  • La història planteja una nova manera d’enfrontar-nos a les nostres limitacions.

L'àlbum il·lustrat d’Anya Damirón i Pablo Pino pretén canviar la manera de veure la discapacitat i llança un missatge de respecte, integració i tolerància cap als nens i les nenes amb diversitat funcional. El protagonista és l’Ivan, un nen a qui li encanten els superherois i que desitja convertir-se en un d’ells. Amb l’ajuda dels seus pares, es replantejarà el seu concepte de superheroi i descobrirà per què els nens i les nenes que coneix són tan especials.

A més d’aquest tema, el llibre ens permet tractar-ne molts altres que ens suggereixen el text i les il·lustracions. Alguns d’aquests es troben contemplats en el currículum de primer cicle d’infantil, mentre que d’altres senzillament ens donen l’oportunitat d’ajudar i acompanyar els nostres fills i alumnat en el seu desenvolupament com a persones.

Descarrega't la proposta didàctica de Supernens.

Autoria: Anya Damirón
Núm. col·lecció: 46
Pàgines: 48
ISBN: 9788416844890
Format: 24 x 25 cm
Il·lustració: Pablo Pino
Traducció: Teresa Broseta

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta aquí la política de compra

Anya Damirón

Anya Damirón (República Dominicana) ha treballat com a creativa/copywriter en publicitat, on va descobrir la seva passió per escriure i per treballar amb imatges. En 2008 va llançar la col·lecció de contes infantils «Lucia’Stories»,  amb la qual ha publicat de manera independent més de setze llibres. A més a més, és directora i autora de la revista infantil Niños aventureros, narradora del club Cuenta cuenta cuentos i creadora del projecte Yo soy Súper. Entre les seues obres destaquen Tumtum i Supernens. Aquest últim va guanyar cinc premis als Estats Units i ha estat traduït a l’anglès, el català, el coreà, el portuguès i el polac.

{* *}