Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Missió Transsilvània

L'Agència Kronos et necessita per a una nova missió. Però, aquest cop, carrega't de valor. Ha ocorregut alguna cosa amb el teixit espaciotemporal i el teu company Oriol ha estat segrestat pel comte Dràcula. Corre a rescatar el teu amic i viatja en el temps per a enfrontar-t'hi a tota mena d'éssers terrorífics. Et moriràs de por o l'Agència Kronos pot confiar en tu? T'aliaràs amb els teus enemics per a aconseguir-ho?

Arriba la sisena entrega de la sèrie de llibre-jocs del moment. Has participat en les aventures anteriors? Recorda que Missió Pandèmia, Missió Carib i Missió Jade, Missió Drakar i Missió Jaguar t'esperen. Recorda! L'Agència Kronos està en les teves mans.

I si vols convertir-te en agent oficial, no deixis de visitar la pàgina web de l'Agència Kronos en què trobaràs nous reptes i aventures. Accepta la missió i converteix-te en un verdader agent.

Autoria: Jacobo Feijóo
Núm. col·lecció: 6
Edat: Des de 8 fins a 14 anys
Pàgines: 146
ISBN: 9788418592829
Format: 15 x 22,2 cm
Enquadernació: Flexibook
Il·lustració: Martín Rodríguez
Traducció: Teresa Broseta Fandos
Adaptació lingüística: Tina Vallès

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta aquí la política de compra

Jacobo Feijóo

Jacobo Feijóo és un autor gallec establit a Madrid, on treballa en docència i creació de continguts digitals. Autor de diferents llibrejocs, destaquen els que va publicar amb Hidra.
{* *}