Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.
La meva escola

La meva escola

En Marc, la Irene i la Mireia s'ho passen molt bé a l'escola.

Cavallet de mar

Cavallet de mar

Una col·lecció de contes tendres i divertits per a primers lectors.

Cartera de Valors

Cartera de Valors

Deu contes i un quadern amb activitats amb l'objectiu d'educar per a la convivència. La pau, el respecte per les diferències, la igualtat entre els dos sexes, l'educació viària, la higiene... són valors en què aquesta col·lecció endinsa els lectors a partir de 5 anys. A més, ho fa de la mà dels millors autors del moment.[nbsp]

El blauet

El blauet

Deixa volar la teva imaginació i aprèn a llegir amb «El blauet»

El Món del Gripau

El Món del Gripau

Una col·lecció de llibres amb els millors autors i il·lustradors perquè les primeres lectures esdevinguin un veritable plaer. Llibres amb lletra manuscrita i incorporació progressiva del text que introdueixen als temes de l'àrea de Coneixement del medi de primer cicle de Primària.

El Petit Elefant

El Petit Elefant

Una col·lecció de 20 títols destinada a primers lectors amb textos en lletra lligada i majúscules alhora, amb l’objectiu de facilitar l’aprenentatge de la lectura i fomentar l’hàbit de llegir.
Es tracta de llibres d’autors i il·lustradors reconeguts amb un doble nivell de lectura, textual i gràfic, que en facilita la comprensió.

El Bagul dels Monstres

El Bagul dels Monstres

Els protagonistes d’aquesta col·lecció són criatures o monstres de l’imaginari infantil presentats amb molt de sentit de l’humor i fantasia. Una col·lecció profusament il·lustrada a tot color per professionals de prestigi internacional i amb textos d’Enric Lluch que ajuden a perdre la por amb una lectura ben divertida.

Little Elephant

Little Elephant

Una sèrie de deu títols per a primers lectors amb textos en anglès i català per a fomentar l’hàbit de llegir en dues llengües. Llibres d’autors i il·lustradors prestigiosos amb lletra majúscula i il·lustracions a color.

La Meva Maleta

La Meva Maleta

La nova col·lecció «La Meva Maleta», destinada als primers lectors, té un doble nivell de lectura, textual i gràfic, perquè els nous lectors adquireixin autonomia a través del text i de les il·lustracions. Els dibuixos, a tot color, ocupen dues pàgines i incorporen un text breu en lletra d’impremta.

Diccionari Visual

Diccionari Visual

Un volum il·lustrat per facilitar l’aprenentatge del vocabulari bàsic

Oreneta

Oreneta

Llibres per llegir, riure i aprendre

Des-Contes

Des-Contes

Des-Contes ens acosta els contes clàssics més famosos d’una manera tendra, esbojarrada i, sobretot, molt divertida. Es tracta d’una sèrie de 10 títols que convida els més petits a fer una relectura sorprenent de les històries que tots creiem conèixer.