Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

El meu primer llibre d'emocions

Ha arribat el primer dia d’escola! Però en Joan no té gaires ganes d‘anar-hi. De fet, té por del que s‘hi trobarà. Tots i totes som una mica com en Joan, perquè també tenim por de tant en tant. I també ens enfadem i ens posem molt contents. I tu com et sents, ara mateix?

Acompanya en Joan en l‘aventura emocionant de viure. I, a més, aprendràs a controlar les emocions.

Aquest llibre tracta sobre les emocions dels més petits i com gestionar-les. Per a presentar aquestes ferramentes sobre gestió de sentiments, l’escenari en què es desenvolupa l’acció és el primer dia d’escola. En Marc està feliç, l'Anna té vergonya, L'Èric està enfadat i en Joan té por. Així, es presenten cadascuna de les emocions i es donen suggeriments perquè els lectors i les lectores petits i petites puguen gestionar-les quan les experimenten.

Autoria: Radka Píro
Núm. col·lecció: 31
Edat: Des de 2 fins a 6 anys
Pàgines: 12
ISBN: 9788418592225
Format: 21,5 x 21,5 cm
Enquadernació: Tapa dura
Il·lustració: Katia Gaigalova
Traducció: Teresa Broseta Fandos

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta aquí la política de compra

Radka Píro

Radka Píro va nàixer a la regió de Moràvia, a la República Txeca, i va triar estudiar idiomes en la universitat. Com a estudiant va completar diverses estades i beques a França i Alemanya. Després de graduar-se va treballar com a becària en un departament editorial i, com a autònoma, de correctora i redactora creativa. Les seues obres són presents en Algar, Bromera i Animallibres.
{* *}