Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Descobreix el rànquing dels llibres infantils més venuts d'Animallibres!

25 de Juny de 2024

 
Descobreix el rànquing dels més venuts d'Animallibres!

O, això és, quins han estat els deu llibres preferits pels més petits de la casa del començament d'any ençà. (Aviat et compartirem els preferits dels més grandets)
 
A la platja, a la piscina, a casa... Amb aquest rànquing et serà fàcil fer que els nens i les nenes agafin gust a la lectura aquest estiu. Així doncs, assegura't que els tens tots a les seves prestatgeries!
 
Com a empenta extra... al final del correu trobaràs un especial amb llibres sobre futbol i... les Olimpíades!
 
Preparades,
llestes...
VA!
 
TOP 10
A vegades la mare té el cap ple de trons ÈXIT INTERNACIONAL!

Bea Taboada & Dani Padrón
 
Un relat per entendre com funcionen les emocions i com gaudir-ne. Perquè les mares no hem de ser perfectes!
 
I a més...
 
VULL VEURE'L!
TOP 9
Un dia a la platja

Gemma Armengol & Òscar Julve
 
És ple estiu al jardí i fa tanta calor que les bestioles decideixen anar d’excursió a la platja. Però deixen escampades totes les seves coses per la sorra, i el cranc escombriaire se les emporta. Per què ho deu haver fet?
 
Descobreix la col·lecció...
 
VULL VEURE'L!
TOP 8
Germans!

Rocio Bonilla
 
De vegades, però, els germans són una gran ajuda i junts viuen moments molt divertits. Potser tenir un germà o una germana no està tan malament, però... i ser-ne tres a casa?! Això sí que no!
 
VULL VEURE'L!
TOP 7
Què és això de l'amor, Minimoni?

Rocio Bonilla
 
La Minimoni no s'aclareix gaire amb les explicacions dels adults i es fa preguntes com aquesta: «L’amor és quan estimes amb moltes ganes. Em dec haver enamorat dels espaguetis?».
 
 
VULL VEURE'L!
TOP 6
Els fantasmes no truquen a la porta

Eulàlia Canal & Rocio Bonilla
 
A la Marmota no li agrada l’Ànec. Ni l’Ànec, ni cap altre animal que pugui espatllar la seva amistat amb l’Os. Per això està decidida a evitar que l’Ànec vagi a jugar amb ells. I serà capaç de fer el que calgui!
 
VULL VEURE'L!
TOP 5
La muntanya de llibres més alta del món

Rocio Bonilla
 
L’Enric estava convençut que havia nascut per volar. Un dia, la seva mare li va explicar que hi havia altres maneres de complir el seu somni i li va posar un llibre a les mans.
 
VULL VEURE'L!
TOP 4
El dia a dia dels oficis. Diccionari visual

Subi
 
Els nens i les nenes coneixeran espais, com el mercat o l’hospital, i les energies renovables amb escenes que afavoreixen la conversa sobre les accions, l’adquisició de vocabulari i la reflexió al voltant de les emocions retratades.
 
VULL VEURE'L!
TOP 3
Les princeses també es tiren pets ÈXIT INTERNACIONAL!

Ilan Brenman & Ionit Zilberman
 
Les princeses més famoses de la història tenen moltes coses en comú amb la resta de persones. I és que les princeses també es tiren pets, fins i tot als moments menys oportuns!
 
I a més...
 
VULL VEURE'L!
TOP 2
De quin color és un petó? ÈXIT INTERNACIONAL!

Rocio Bonilla
 
El que més li agrada a la Minimoni és pintar. Pinta coses de mil colors: marietes vermelles, cels blaus, plàtans grocs... però no ha pintat mai un petó. De quin color deu ser?
 
I a més...
 
VULL VEURE'L!
TOP 1
Una de monstres

Rocio Bonilla
 
Qui diu que fer pastissos no és perillós? Aquell dissabte, mentre compràvem al mercat, vam veure una cosa que ens va deixar de pedra. I és que allà, entre les parades, s'amagava un secret... monstruós!
 
VULL VEURE'L!
 
A la platja, a la piscina, a casa... Aprofita l'estiu perquè els nens i les nenes agafin gust a la lectura amb els més venuts!
 
 
Per llegir entre partit i partit...
 
 
 
Maria Club de Futbol
+ 6 anys
José Carlos Andrés & Verònica Aranda
 
De gran, la Maria vol ser futbolista. Ho té tan clar que s’entrena des de ben petita per fer-ho possible. Pot clavar gols asseguda, tombada i, fins i tot, fent la figuereta. I amb aquesta mateixa habilitat haurà de defensar-se del rebuig dels nens del Tro Club de Futbol, l’equip del qual vol formar part. Ho aconseguirà?
 
EL VULL!
El pitjor equip del món
+ 8 anys

Blanca Bravo & Cristina Picazo
 
La història de dos nens aparentment condemnats a no avenir-se: el Millor, que juga molt bé a futbol, i en Pauvebaixabé, que no en té ni idea. Potser s’havien de conèixer per descobrir els grans misteris de la vida que s’amaguen dins els ulls, i dins els cors, dels companys que ens anem trobant pel camí...
 
EL VULL!
 
 
 
 
Apunta't a la compra conscient i fes comunitat lectora!
 
 

{* *}