Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Prepara't per a una aventura èpica amb els MALtí!

13 de Juny de 2024

Prepara't per a una aventura èpica amb els MALtí!
Andrés Carrión ens porta una història plena de valors i amb grans dosis d'humor
 
La gent es pensa que tenir superpoders mola... i és cert. El que no mola gens, en canvi, és que la teva família en tingui i tu no!
 
En Marc és un noi de dotze anys aparentment normal, si no fos perquè la seva família té una particularitat: els pares, la germana i fins i tot el gos tenen superpoders. El problema és que pretenen fer-los servir per convertir-se en uns supermalvats! El primer pas? Assaltar un banc! Però res no sortirà segons el pla...
 
Filstrup
 
En totes les famílies hi ha una ovella negra, però què passa quan en una família d’ovelles negres n’hi surt una de blanca? Filstrup és una novel·la gràfica gamberra i amb molt d’humor negre.
 
Llegeix-ne un fragment
 
 
Els Robotots contra el gos Cèrber
 
Els Robotots no són uns robots i prou: són els escarrassos més heroics de l’espai! La missió: anar al planeta Hades i capturar Cèrber, el temible gos guardià que protegeix l’entrada al món dels morts.
 
 
Llegeix-ne un fragment
 
Els set de Barba-roja. En busca del pare
 
El gran pirata Barba-roja ha desaparegut!
Ningú a l’illa sap on és, i els únics que poden salvar-lo són els seus set fills. Seran capaços de trobar el seu pare?
 
 
 
 
Llegeix-ne un fragment
 
Ullals 4. El cas del malefici pirata
 
 
La Carmilla i els seus amics assisteixen a la Primera Convenció d’Influencers Guais, on en Lazlo és víctima d’un malefici... Per trobar el contramalefici, la Carmilla haurà de viatjar fins a Portua, una zona plena de pirates.
 
Llegeix-ne un fragment
 
 
 
El dia dels influencers vivents 2. Desgavell Virtual!
 
Els pares de la Natzaret, en Borja i en Jaume es queden atrapats al món virtual. Els joves intentaran rescatar a totes les persones capturades pel VirtualVers i que es comporten com a zombis digitals.
 
 
Llegeix-ne un fragment
 
Una habitació als núvols

 
 
Balma troba un record familiar: una foto del rebesavi Daniel, que era pilot. La jove s’interessarà pel seu avantpassat i, com més n’aprendrà, més creixerà la seva nova passió: l’aviació.
 
 
 
Llegeix-ne un fragment
 
Bruna la bruixa i el tresor dels gambosins
 
 
El follet Fals vol anar a cercar el tresor dels gambosins amb els seus amics. El que no s’imaginen és que un nou perill s’amaga a l'escola... Aconseguirà la Bruna salvar-los amb una màgia que encara no sap controlar del tot?
 
Llegeix-ne un fragment
 
 

{* *}