Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Tobi Lolness, un clàssic d'aventures, puja a «L'Arca»!

21 de Març de 2024

Tobi Lolness, un clàssic d'aventures,
puja a «L'Arca»!
Tobi Lolness
1. Un mil·límetre i mig d'heroisme
 
Corrent entre les branques, esgotat i amb els peus ensangonats, en Tobi fuig perseguit pels seus. No fa més d’un mil·límetre i mig. Pertany al poble que viu al gran roure des de la nit dels temps. Com que el seu pare s’ha negat a revelar el secret d’un invent revolucionari, la família s’ha hagut d’exiliar i després ha estat empresonada i condemnada a mort. Només en Tobi n'ha pogut fugir...
 
 
Animallibres recupera aquest gran clàssic modern en una nova edició actualitzada i esplèndidament il·lustrada per François Place.
 
Animallibres publica el debut literari de l'autor
i il·lustrador Roger Simó
Les petites aventures del ratolí Bang
a la recerca de la ballarina mecànica
 
En Bang era un ratolí petit, saltimbanqui i una mica fatxenda que no havia sortit mai de les golfes d’una casa atrotinada de tres pisos. El seu món estava ben apamat i es reduïa als objectes coneguts que l’ocupaven: un vell maniquí, el bust d’un personatge antic, una guitarra sense cordes, diaris vells, sabates desparellades... i la seva estimada ballarina mecànica. Però tot arriba, i quan la mestressa va haver d’abandonar la casa i va decidir emportar-se la ballarina amb què jugava de petita, en Bang va saber que havia arribat el moment de sortir al món de fora, disposat a fer el que calgués per recuperar la seva amiga.
 
Altres llibres de Timothée de Fombelle:
Capitana Rosalie
 
Hivern de 1917. La Rosalie té cinc anys i és una capitana amb una missió molt secreta: aprendre a llegir. La mare li llegeix en veu alta les cartes que el pare els envia des del front. Però a mesura que la missió avança, la Rosalie comença a desxifrar lletres, paraules, frases, fins que arriba el dia que és capaç de llegir tota sola. Llavors descobrirà la veritat sobre la guerra i les seves conseqüències.
 
Descobreix-ne un fragment
Alma I. S'aixeca el vent
 
1786. El dia que desapareix el seu germà petit, l’Alma surt a buscar-lo i emprèn un llarg viatge, lluny de la família i de la vall d’Àfrica que els protegia de la resta del món. Mentrestant, al port de Lisboa, en Joseph s’embarca clandestinament en un vaixell de tràfic d’esclaus, La Douce Amélie, a la recerca d’un gran tresor. Els destins de l’una i l’altre es creuaran irremeiablement entre l'Àfrica, Europa i el Carib.
 
Descobreix-ne un fragment
Alma II. La fetillera
 
1787. L’Alma i en Joseph han arribat a Saint-Domingue seguint el rastre de La Douce Amélie i del seu tresor inabastable. Però l’Alma només té un objectiu: recuperar el seu germà petit. La protagonista prossegueix la seva recerca mentre en Joseph torna a travessar l’Atlàntic. En separar-se, els camins de l’Alma i d’en Joseph els recorden a cada moment tot el que els uneix.
 
Descobreix-ne un fragment

{* *}