Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Al monstre de l'armari no li agrada ell Nadal, l'odia!

05 de Desembre de 2023

El monstre de l'armari torna per Nadal!
 
Al monstre de l’armari no li agrada el Nadal. Bé, no és que no li agradi:
és que l’odia, no el suporta! S’acosten les festes i la mare ja fa setmanes que diu que ens hem de portar bé perquè el Pare Noel ho veu tot. Que pesat!
La llista dels regals que demana el nostre amic és tan llarga que tardarà molt de temps a obrir-los tots. Quina mandra! I a la tele només fan pel·lícules
de Nadal amb molta neu. Però què li passa a tothom amb el Nadal?
 
 
 
El monstre de l'armari existeix... i t'ho demostraré!
 
Saps per què la meva habitació està sempre desendreçada? O per què tinc tants mitjons desparellats? I qui creus que és el culpable que els meus cabells estiguin tan despentinats quan em llevo al matí? Sí, el monstre de l’armari existeix! Els pares creuen que tot són excuses que m’invento, però jo sé on viu i demostraré que el monstre és qui provoca les entremaliadures.
 
Llegeix-ne un fragment
 
Com educar
el monstre de l'armari
 
Si el monstre no existís, el protagonista d’aquesta història es comportaria de manera civilitzada i creuria els pares. Però ha d’educar el monstre de l’armari, que sempre està fent poca-soltades.
I ensenyar un monstre a rentar-se les dents, a pentinar-se, a no tocar els endolls i a no dir paraulotes... és molta feina!
Per això, no té temps per escoltar
el pare i la mare...
 
Llegeix-ne un fragment
 
 
 
Quin tràfec amb el
monstre de l'armari!
 
El monstre m’ocupa tant d’espai a l’armari que ja no puc endreçar les meves coses. Tinc l’habitació feta un desastre! Crec que és hora de buscar-li un altre lloc per viure. Però on? A la bossa de la mare? Al calaix dels mitjons del pare? A la meva motxilla? O potser a les golfes? Quin tràfec! M’ajudes a trobar-li el lloc ideal?
 
Llegeix-ne un fragment
 
El monstre de l'armari
s'ha enamorat!
 
El monstre de l'armari se'ns ha enamorat! Ja fa dies que no toca de peus a terra perquè diu que té papallones a l'estómac, i si li mires bé els ulls hi veus uns cors de color rosa, tovets i ensucrats com gominoles. El cor li batega a mil per hora, no es concentra gens a classe i s'ha tornat molt presumit. No sembla ell, l'amor ens l'ha ben trastocat!
 
Llegeix-ne un fragment
 
 
 

{* *}