Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Oriol Canosa, Joan-Lluís Lluís, Cinta Arasa i Joan Turu, protagonistes de La Setmana d’Animallibres

08 de Setembre de 2023

La novel·la infantil il·lustrada protagonitza l’entrada literària de la tardor

La Setmana del Llibre en Català dona el tret d’eixida a la tardor literària d’Animallibres amb el desembarcament de novetats a les principals col·leccions infantils i juvenils, com «L’Arca», un referent de LIJ de qualitat; «La Tira», una col·lecció il·lustrada de novel·la infantil, i «La Formiga», que renova el seu disseny i format.

Dins de la col·lecció de «L’Arca», hi destaca la publicació de L’ull de Llop, que es publicarà a l’octubre, una obra mestra de Daniel Pennac il·lustrada per François Roca.

Poebèsties, de Marc Donat; Bergold, de Josep L. Badal, i Xocolata desfeta, de Joan-Lluís Lluís, són altres títols que pugen a «L’Arca» durant el mes de setembre. A l’octubre també es publicarà Alma. La fetillera, el segon volum d’una trilogia d’aventures sobre l’esclavitud i la lluita per l’abolició.

Aquesta tardor, Animallibres continua també amb la seva aposta per la novel·la gràfica infantil amb la publicació de nous títols i la consolidació de les sèries més exitoses. Així, el curs comença amb la publicació d’Els Robotots al jardí de les Herspèrides i caldrà esperar fins al novembre per poder llegir Misteri a Nadàlia, la tercera aventura de Camilla LeFanú, la protagonista de la sèrie «Ullals».

A l'octubre també se suma a aquesta col·lecció Una habitació als núvols, de Patricia Campos i Teresa Broseta, un cant a l'optimisme, la importància de ser un mateix i el qüestionament dels estereotips de gènere.

L’univers de Rocio Bonilla i el seu personatge més entranyable continuarà ampliant-se aquesta temporada amb un nou calendari de la Minimoni per a 2023-2024 i el puzzle Four Seasons.

A més, per als lectors i lectores més menuts, la sèrie «Babymoni» afig el títol Estic contenta! a la seva col·lecció i, al novembre, es publicarà la versió en cartó de Què serà això de l'amor, Minimoni?, dirigida al públic de 0 a 3 anys.

En àlbum il·lustrat, destaca Tacatac, un nou llibre d'Anya Damirón amb l'il·lustrador Pablo Pino, que estarà a les llibreries a finals del mes d'octubre. Estem davant d’una nova història de l'aclamada autora sobre la importància de l'amistat, la companyonia i la col·laboració.

La temàtica nadalenca irromp enguany amb dues novetats editorials, la ja esmentada Misteri a Nadàlia i, per als més menuts, El monstre de l'armari odia el Nadal, una nova aventura del protagonista d'aquesta sèrie d'èxit internacional, de l'autor francés Antoine Dole.

«La Formiga» a tot color

Aquest trimestre, la col·lecció «La Formiga» arribarà a l'exemplar número 200 amb la publicació del clàssic Kasimir Casiblanc, d'Angela Sommer-Bodenburg, i ho farà amb un nou disseny per a aquesta sèrie, amb una nova tipografia i la introducció del color en les sèries de 6 a 12 anys.

Aquest impuls a una de les col·leccions més veteranes de la nostra editorial busca connectar millor amb els lectors i lectores d'aquesta franja d'edat, amb una proposta que enriqueix l'experiència de la lectura gràcies al treball acurat dels nostres il·lustradors i il·lustradores i un disseny molt més atractiu.

A més, s'incorporaran en els llibres accessos a material digital complementari d'interès per als lectors i lectores i també per al professorat, com la possibilitat de descàrrega de material complementari, l'accés a pàgines web especials o la visualització de vídeos.

{* *}