Animallibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Ilan Brenman torna a Animallibres amb una història ben diferent: Refugiats

12 de Maig de 2023

Refugiats
Ilan Brenman & Guilherme Karsten
A través del temps i dels continents, un amulet acompanya les famílies que cerquen un lloc segur on poder viure en pau
Després de l'èxit de Les princeses també es tiren pets, Ilan Brenman torna a Animallibres amb una història ben diferent.

Un homenatge a totes eixes persones que en qualsevol moment de la història, en qualsevol lloc del món, es van veure obligades a fugir de la seva terra i buscar una nova llar. Però, quan acabaran el seu viatge? De vegades, l’acollida no és com esperaven.

Una història real que fa un repàs de les grans migracions de la història

Des de l’antic Egipte fins a l’actualitat, passant per Constantinoble o Europa, acompanyem l’exili de diverses famílies. Una història antiga i alhora molt actual.
«Ens trobem davant d’un dels millors àlbums del 2023, que encisarà tant a nens i nenes com a adults i que, de segur, servirà com a tret de sortida d’interessantíssims debats tant a casa com a l’escola.»
Lirios Bou (autora i il·lustradora). Revista L'Illa
Ilan Brenman
 
És fill d'argentins i net de russos
i polonesos. Va néixer a Israel l'any 1973, però es va mudar al Brasil el 1979. De nacionalitat brasilera, Ilan ha viscut quasi tota la vida a São Paulo, des d'on continua creant històries.
 
Actualment viatja per tot el Brasil
i arreu del món fent conferències sobre cultura, família, literatura
i educació.
Guilherme Karsten
 
Va néixer a Blumenau (Santa Catarina, el Brasil), on encara resideix. Els seus pares són brasilers d'ascendència portuguesa i alemanya.
 
De nen, ja li agradava dibuixar per als amics i crear contes en vinyetes. Ara il·lustra contes propis i d'amics escriptors, imparteix tallers i parla dels seus contes a les escoles.
 
 
Les princeses també es tiren pets
 
Els contes de fades no eren exactament com ens els havien contat. De fet, són molt més divertits!
Descobreix-ho de la mà de la Laura i el seu pare.
 
VEURE'L
 
El llibre secret de les princeses que també es tiren pets
 
Ara, la Laura descobrirà tota sola el veritable origen de la maldat dels personatges més dolents dels contes infantils populars. Vols acompanyar-la?
 
VEURE'L
 
Les princeses (petites) també es tiren pets
 
Adaptació en format cartó del superèxit d'Ilan Brenman. Per als més petits i petites de casa!
 
VEURE'L
 
 
 
Els animals també es tiren pets
 
Algú ha vist un dofí tirar-se un pet? Aquesta és una de les preguntes que surten del cap de la Laura i que el pare haurà de contestar.
 
VEURE'L
 
Els animals (petits) també es tiren pets
 
La veritat és que sí, els animals petits es tiren pets, i poden ser molt pudents! Llibre de cartó per als més menuts i menudes de casa!
 
VEURE'L
 
 
 
Juguem?
 
El Pere es passaria tot el dia jugant; això sí, amb la tauleta tàctil i el mòbil. Aconseguiran els amics i la família que descobreixi tot el que s’està perdent?
 
VEURE'L
 
La nena huracà i el nen esponja
 
Ella és explosiva i no para quieta! Ell és tímid i un gran observador. Què passaria si es feren amics?
 
VEURE'L
 
 
 
La cicatriu
 
A la nena una ferida a la barbeta li sembla la fi del món, però gràcies als seus pares descobreix que, darrere de cadascuna d’aquestes marques, s’amaguen records molt interessants...
 
VEURE'L
 
Mamaaa!
 
Tot el sant dia escoltant la mateixa cançoneta: «Mamaaa!». La mare ja no ho aguantava més: els seus fills la cridaven ara i adés, per qualsevol motiu. Fins que va decidir posar en marxa un pla per tal d'evitar-ho... 
 
VEURE'L
 

{* *}